Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VIRALNI HIT

Baka Maša iz Krvavca samo jednu želju ima

Objavljeno prije

Video bake Maše iz Krvavca u kratkom vremenu je postao viralni hit, jer baka Maša samo jednu želju ima! ???

Mnogi ljubitelji Hajduka tuguju jer njihov omiljeni klub u posljednje vrijeme ne igra dobro i odavno nije osvojio nikakav trofej, a među njima je i baka Matija Veraja iz Krvavca.

Dok sam živa da Hajduk bude prvi. Dok sam ja živa, pa taman da sutra umrem – kazala je simpatična baka.

Za one koji nisu u toku, reakcija bake Maše je uslijedila nakon jučerašnjeg debakla splitskih Bilih, kad su u sred Splita izgubili od posljednje momčadi na prvenstvenoj tablici. Vjerojatno iz istog razloga su uslijedili i komentari čitatelja koji su uglavnom glasili da bi baka Maša mogla još podosta poživjeti… ???

Donosimo video simpatične baka iz Krvavca…

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

VINARIJA DEAK PONOVO ODUŠEVLJAVA SVJETSKIM PRIZNANJIMA!

Plavac mali ‘Veritas’ i Pošip ‘Ćaća moj’ – Vinarije Deak, u Londonu okrunjena prestižnom svjetskom nagradom ‘Decanter’

Objavljeno prije

Vina Vinarije Deak nastavljaju nizati svjetska priznanja. Ovoga puta dvije nagrade stižu s ‘Decantera‘ – najprestižnijeg svjetskog vinskog natjecanja koje se posljednjih tjedan dana održavalo u Londonu. Vino Plavac mali ‘Veritas’ osvojilo je srebrenu medalju, a brončanom se okrunio već dobro poznati Pošip ‘Ćaća moj’.

Ovo je drugo priznanje u nizu za vino Plavac mali ‘Veritas’. Nakon zlata koje je osvojio prije tri mjeseca na vinskom natjecanju ‘Mundus Vini’ u Njemačkom Neustadtu svoju kvalitetu je potvrdio i srebrom na najprestižnijem svjetskom vinskom natjecanju ‘Decanter’ u Londonu.

Plavac mali ‘Veritas’ je nova etiketa s početka ove godine. Riječ je o vinu 2020 godine, uz pokazanu kvalitetu ima i veliki potencijal odležavanja tako da vlasnici očekuju da samo može rasti i biti još bolje vino.

– Jako smo zadovoljni ovim uspjehom koji za nas više nije iznenađenje  nego samo potvrda da smo na pravom putu. Najvažniji je kvalitetan proizvod koji mi Bogu hvala imamo, a prodaja onda nije upitna. Kupci domaći i inozemni su se već navikli na naša vina i znaju što od koje etikete mogu očekivati, a to je ono najvažnije. Činjenica da strani gosti koji kušaju vina na Wine baru ili restoranu, ta ista vina naručuju online, kada se vrate u svoje domove je potvrda da ona vrijede, – ponosno ističu iz Vinarije Deak te dodaju da svake godine podižu količine vina, a lani su zasadili i novi vinograd pošipa te planiraju i izgradnju nove vinarije.

Valja istaknuti da su to i dvije nove nagrade za naše podneblje što samo još jednom dokazuje kvalitetu vina s vinogorja u Komarnoj.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Vinarija Deak je otvorila svoj Wine Bar na Jadranskoj magistrali, prije Pelješkoga mosta, gdje se mogu kušati sva njihova vina, posebice nagrađivana, a svakoga četvrtka očekuje vas i live svirka dalmatinske glazbe.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije