Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

IZLOŽBA

Arhitektura područja Grada Metkovića od prapovijesti do suvremenog doba

Objavljeno prije

Arhitektura područja Grada Metkovića od prapovijesti do suvremenog doba

Izložba “Arhitektura područja Grada Metkovića od prapovijesti do suvremenog doba” nastala je kao rezultat istoimenoga projekta koji za cilj ima upoznavanje i podizanje svijesti o važnosti zaštite i očuvanja arhitektonske baštine Grada Metkovića. Njenom očuvanju mogu pridonijeti svi, od građana svih uzrasta do nadležnih institucija fizičkom i pravnom zaštitom. Također mu je cilj stručna valorizacija nekih do sada potpuno zanemarenih spomenika, – ističu organizatori.

Izložba je koncipirana kao pregled arhitektonske baštine od najranijih vremena do danas uz pomoć informativnih panoa i fotografija, koji posjetiteljima donose glavne informacije o svim povijesnim razdobljima i najznačajnijim građevinama. Na izložbi će biti predstavljeni radovi učenika metkovskih osnovnih i srednjih škola, makete pojedinih građevina, likovni radovi koji su inspirirani arhitektonskom baštinom Metkovića te prijedlozi prenamjene pojedinih napuštenih objekata. Uz izložbu će biti predstavljen i prateći katalog.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Izložba će biti otvorena u utorak 15. studenoga u Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković s početkom u 19 sati. Bit će otvorena do 6. prosinca 2016.

Arhitektura područja Grada Metkovića od prapovijesti do suvremenog doba

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije