Ostanimo u kontaktu

POKAŽIMO VELIKO NERETVANSKO SRCE

Apel za pomoć u liječenju naše bolesne sumještanke koji je uputila tugom shrvana kćer

Objavljeno prije

apel za pomoć, humanitarna akcija

Prenosimo apel za pomoć u liječenju svoje bolesne majke koji je uputila tugom shrvana Mateja Ujdur Jarak iz Krvavca.

– Došao je dan kada i ja moram tražiti pomoć za svoje bližnje. Mislila sam i molila sam Boga da do ovoga neće doći ali jutros se sve promijenilo. Moja majka Divna Ujdur, rođena 01.05.1965. godine u Metkoviću je prije dvije godine saznala da boluje od karcinoma debelog crijeva sa metastazama na jetri, od tada do danas je prošla puno kemoterapija, operaciju i zračenja. Bolest se držala pod kontrolom neko vrijeme ali se ubrzo počela siriti na druge organe i kosti. Prije dva tjedna je primila zadnju kemoterapiju i uradila CT koji je pokazao progresiju bolesti. Jutros u OB Dubrovnik joj je njezin onkolog priopćio da se liječenje ne može nastaviti jer taj lijek vise ne djeluje i da postoji novi koji nije na listi HZZO-a, a kosta 30.000 kuna za dva mjeseca primanja istoga. Te novce mi nemamo i ne možemo ih skupiti za dva tjedna kad bi trebala primiti tu terapiju niti smo kreditno sposobni.

Zato Vas prijatelji i rodbino teška srca sa grčem u grlu MOLIM za pomoć mojoj majci kojoj je to posljednja nada za život.

Nadam se da mi nitko neće zamjeriti sto na ovakav način tražim pomoć ali drugog izbora trenutno nemam.

Tko može i želi pomoći može uplatiti na njezin račun u Splitskoj banci:
Divna Ujdur
IBAN: HR3223300033253238283
HVALA unaprijed! ❤

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije