Ostanimo u kontaktu

BEACH PARTY

5. Headmovin Delta Fest

Objavljeno prije

DSC_5132

Na pješčanoj plaži Kominskog ušća i u Opuzenu proteklog je vikenda održan trodnevni glazbeni spektakl, Headmovin Delta Fest, koji već petu godinu za redom privlači ljubitelje elektronske glazbe iz cijele regije. Tom je prilikom uz ritmove suvremene house glazbe plesalo oko dvije tisuće posjetilaca.

Proteklih godina festival je bio besplatan, dok se ove godine u skladu s rastućim troškovima prva dva dana naplaćivala ulaznica. Pa su tako pored glavnih imena, Manjane, Giom i Fankyamind, na festivalu nastupili i Anthony, Lido, Zarko Rebac, Narda, Andre, Paul Scarhead, Mili Sefic, Lady Mezon, Martin Dox, HouseHolics, Eric Bo te Soul de Marin.

Novost ovogodišnjeg festivala je i suradnja s Ragbi klubom Ploče koja je rezultirala cjelodnevnim spektaklom koji je privukao mnoštvo posjetitelja. Naime, u sklopu festivala održan Beach Rugby turnir koji se na Kominskom ušću održava već drugu godinu za redom. Pa je tako po završetku turnira, sa zalaskom sunca uslijedio Beach Party sa zabavom do ranih jutarnjih sati.

Posjetili smo drugi dan festivala, a kako je bilo pogledajte u kratkoj foto galeriji.

Foto galeriju Beach Ragby turnira donosi Matko Suton, a više fotografija možete pogledati na fb stranici Sumrak Photography.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije