Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE 1200px

BEACH PARTY

5. Headmovin Delta Fest

Objavljeno prije

DSC_5132

Na pješčanoj plaži Kominskog ušća i u Opuzenu proteklog je vikenda održan trodnevni glazbeni spektakl, Headmovin Delta Fest, koji već petu godinu za redom privlači ljubitelje elektronske glazbe iz cijele regije. Tom je prilikom uz ritmove suvremene house glazbe plesalo oko dvije tisuće posjetilaca.

Proteklih godina festival je bio besplatan, dok se ove godine u skladu s rastućim troškovima prva dva dana naplaćivala ulaznica. Pa su tako pored glavnih imena, Manjane, Giom i Fankyamind, na festivalu nastupili i Anthony, Lido, Zarko Rebac, Narda, Andre, Paul Scarhead, Mili Sefic, Lady Mezon, Martin Dox, HouseHolics, Eric Bo te Soul de Marin.

Novost ovogodišnjeg festivala je i suradnja s Ragbi klubom Ploče koja je rezultirala cjelodnevnim spektaklom koji je privukao mnoštvo posjetitelja. Naime, u sklopu festivala održan Beach Rugby turnir koji se na Kominskom ušću održava već drugu godinu za redom. Pa je tako po završetku turnira, sa zalaskom sunca uslijedio Beach Party sa zabavom do ranih jutarnjih sati.

Posjetili smo drugi dan festivala, a kako je bilo pogledajte u kratkoj foto galeriji.

Foto galeriju Beach Ragby turnira donosi Matko Suton, a više fotografija možete pogledati na fb stranici Sumrak Photography.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije