Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

GOSPODARSTVO

41 radnik Luke Ploče proglašen tehnološkim viškom

Objavljeno prije

Luke Ploče d.d. obavijestila je kako temeljem provedene analize i savjetovanja sa socijalnim partnerima donijela odluku o utvrđivanju kolektivnog viška za svog 41 radnika.

Obavijest o donošenju Odluke o utvrđivanju kolektivnog viška radnika

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Uprava društva Luka Ploče d.d. obavještava javnost da je, temeljem provedene analize i savjetovanja sa socijalnim partnerima, donijela Odluku o utvrđivanju kolektivnog viška radnika.

Navedenom odlukom utvrđuju se razlozi zbog kojih prestaje potreba za radom 41 radnika u društvu Luka Ploče d.d., koje imaju efekt od 9,5% ukupnog smanjenja broja zaposlenih na razini društva Luka Ploče d.d..

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Ovim utvrđivanjem kolektivnog viška radnika postiže se značajno smanjenje godišnjeg troška rada Društva, a potpuni učinak na novčane tokove i profitabilnost Društva biti će u vidljiv u 2021. godini.

Luka Ploče d.d.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije