Ostanimo u kontaktu

KRIVOTVORENJE ISPRAVE

27-godišnjak išao nostrificirati krivotvorenu diplomu

Objavljeno prije

dokument, krivotvorina, falsifikat

Policijski službenici Policijske postaje Metković proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Sumnjiči se da je sredinom travnja prošle godine Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih uputio zahtjev za priznavanje inozemne školske kvalifikacije o završenom zanimanju zajedno s diplomom i svjedodžbom o završenoj stručnoj školi izdanoj u Bosni i Hercegovini, za koje je provjerom utvrđeno da su krivotvorene.

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

PP PLOČE

35-godišnjak osumnjičen za tešku krađu dizelskog goriva

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče utvrđena je osnovana sumnja da je 35-godišnji muškarac s područja Splitsko-dalmatinske županije počinio kazneno djelo „Teška krađa“ na štetu trgovačkog društva iz Zagreba.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je spomenuti muškarac u vremenskom razdoblju od 1. svibnja do 7. lipnja ove godine, u više navrata koristeći svoje radno mjesto vozača cisterne, u namjeri stjecanja protupravne imovinske koristi, tijekom transporta goriva, uporabom kliješta presjekao plombu i potom pretočio ukupno oko 1700 litara dizelskog goriva u dva plastična tanka za gorivo, svaki zapremine 1000 litara.

Policija je protiv osumnjičenog 35-godišnjeg muškarca nadležnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije