Ostanimo u kontaktu

HVALA SVIM DOBROČINITELJIMA

Matej i Ante uspješno operirani u Zagrebu!

Objavljeno prije

Danas u popodnevnim satima, iz Zagreba nam stižu sretne vijesti! Naši sugrađani, s kojima smo u molitvama posljednjih dana, Matej Musulin i Ante Kaleb, uspješno su operirani!

I to uz veliku i nesebičnu pomoć upravo vas, dragi sugrađani. Ovih dana uspjeli smo se ujediniti, i još jednom pokazati veliko srce za svoje bližnje, i to u onim trenucima kada je najteže, a pomoć najpotrebnija.

Potrebna sredstva za operaciju Ante Kaleba, koji boluje od karcinoma kralježnice, prikupljena su u protekli tjedan dana, i već danas je operiran u privatnoj klinici u Zagrebu.

Uz sredstva za operaciju mladog Kaleba, prikupljen je i znatan iznos za pomoć osmogodišnjem Mateju Musulinu, koji je također danas u Zagrebu operiran, gdje se i nalazi već neko vrijeme na raznim kontrolama i liječenju jer mu se bolest opet vratila.

Ovim putem zahvaljujemo se svim humanitarcima, na svojim donacijama i molitvama koje su ovih dana upućene za naše mlade teško oboljele sugrađane, jer bez vaše nesebične pomoći, ove dvije operacije danas ne bi bilo moguće realizirati.

Ove dvije operacije veliki su korak naprijed ka izlječenju naših mladih sugrađana, no na njihovom putu čeka ih još puno toga, a nažalost troškovi liječenja su izuzetno skupi, pa ćemo opet ponoviti brojeve računa jer moramo nastaviti i dalje pomagati kako bismo na kraju ovu bitku sa zloćudnim bolestima zaokružili jednom velikom pobjedom.

MATEJ MUSULIN
IBAN: HR48 2340 0093 1114 4877 1 (vrijedi i za uplate iz inozemstva)
Opis plaćanja: Za Mateja Musulina

ANTE KALEB (primatelj brat Nedjeljko Kaleb)
IBAN: HR40 2340 0093 2180 2223 3 (vrijedi i za uplate iz inozemstva)
Opis plaćanja: Za Antu Kaleba

Metkovic NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije