Ostanimo u kontaktu

ULIČNI SKRIVENI FILM

U zanimljivom ambijentu na Skalama 2 održana projekcija filma ‘Zvijezda je rođena’

Objavljeno prije

U zanimljivom ambijentu na Skalama 2 održana je projekcija filma Zvijezda je rođena.

Film je pravo autorsko djelu Bradleyja Coopera – on ga je, naime napisao, režirao te u njemu glumi i pjeva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mlade pjevačice u usponu (glumi je Lady Gaga).

Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo. Film je osvojio mnoštvo nagrada kao i Oscara za najbolju pjesmu Shallow.

Da je ovaj potez organizatora Metkovskog ljeta bio pun pogodak dokazuje mnoštvo ljudi koji su došli pogledati film, a u galeriji pogledajte kako je izgledala projekcija uličnog skrivenog filma:

GLAZBENA ŠKOLA

Održan koncert puhačkog odjela OGŠ Metković

Objavljeno prije

Danas je u Glazbenoj školi Metković održan koncert puhačkog odjela OGŠ Metković.

U programu su sudjelovali: Martina Jerković, Noa Antunović, Ana Šiljeg, Jelena Lazarević, Antonio Pavlović, Jakov Šiljeg, Lucija Primorac, Vlatko Kompar, Brigita Rakić, Erika Begić, Marko Matić, Anja Žderić, Željka Jerković, Ante Juračić, David Galov i Darko Tot.

Korepetitori su bili Matea Jurilj i Romeo Herceg, dok su program pripremili: Mihaela Pavlović, Javorko Popović,Erna Rebić – Čizmić i Dražen Laskač.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije