Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GLAZBENA SCENA

Kristina Boban s pjesmom Ive Nuića ”Molim se” na 57. izdanju Splitskog festivala

Objavljeno prije

Autor Ivo Nuić - Molim se

Odabrane su 24 nove skladbe koje će se predstaviti na nadolazećem 57. izdanju Splitskog festivala, u subotu 8. srpnja. Među poznatim miljenicima splitske publike ove godine, pored našega Branke Medaka, zasjalo je ime još jednog Metkovca.

Sveznalica 7400xXpx

Naime, kako ga volimo nazvati, jedan od poznatiji metkostalgičara, Ivo Nuić, mnogima poznat i po Metkovskoj triologiji, napisao je glazbu i stihove za pjesmu ”Molim se” koju će na ovogodišnjem Splitskom festivalu izvesti Kristina Boban.

Glazbu potpisuje Ivo Nuić, stihove Ivo i Fani Nuić, aranžman je odradio Dado Marušić, a produkciju studio DEVA iz Splita. Donosimo video spot snimljen pod redateljskom palicom Roka Birimiša.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

'MIRIŠE' NA VELIKI DALMATINSKI HIT

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju ‘Zbogom’

Branko Medak i Dražen Zečić s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit

Objavljeno prije

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju “Zbogom”. Autor glazbe i aranžmana novog singla je Duško Rapotec Ute, a tekst potpisuje Luci Tukić.

Zečić kroz pjesmu odlično glasovno parira tenorskom visinama Branka Medaka, pa u novom odličnom singlu obojica, sa svim svojim različitostima, zvuče baš kao jedan.

Sveznalica 7400xXpx

Ovaj duet “miriše” na veliki dalmatinski hit, vrlo je pjevna i jako brzo ulazi u uho. U aranžmanu dominiraju trubači, što cijeloj skladbi daje izrazito zanimljiv zvuk.

Pjesma govori o klasičnom ljubavnom rastanku “nje i njega” i poručuje kako je tuga sastavni dio naših života i da nakon tugovanja, suza i traženja utjehe trebamo hrabro krenuti dalje kroz život.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za videospot je zaslužan poznati snimatelj i režiser Matko Petrić. Scene su odlično osmišljene, a cijeli spot odiše slikama Mediterana, splitskih znamenitosti i drugih ljepota Dalmacije.

Branko Medak i Dražen Zečić, inače ekskluzivni izvođači Croatia Recordsa, s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije