Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

TJEDNO IZVJEŠĆE ZA PROMET

Za dva kaznena djela gospodarskog kriminaliteta osumnjičen 38-godišnjak, u utorak pojačan nadzor brzine kretanja

Objavljeno prije

novac, pare, kune– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije, 38-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela iz oblasti gospodarskog kriminaliteta i to kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti i kazneno djelo povrede obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.

Naime, sumnjiči se da je kao direktor i odgovorna osoba trgovačkog društva s područja Dubrovačko-neretvanske županije u četiri navrata preuzeo utržak od preko 27 tisuća kuna koji novac nije položio na žiro račun društva već je veći dio novca, odnosno preko 22 tisuće kuna, zadržao za sebe, a ostatak je potrošio na popravak pogona i neosnovane isplate radnicima. Također se sumnjiči da račune za izvršene usluge nije predao knjigovostvu trgovačkog društva na knjiženje.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Policija protiv osumnjičenog 38-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

– Tijekom proteklog tjedna policijski službenici su na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske devet osoba zatekli s manjom količinom droge. Radi se o sedam stranih i dvoje hrvatskih državljana kod kojih su, u najvećem broju slučajeva, pronađene tablete koje se nalaze na popisu droga te marihuana i ketamin.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Sva droga je uz potvrdu oduzeta, a osobe kod kojih je pronađena prekršajno su sankcionirane.

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 12 prometnih nesreća od kojih četiri s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže, a sedam ih je lakše ozlijeđeno, dok je s materijalnom štetom zabilježeno osam prometnih nesreća.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 597 represivnih mjera od kojih izdvajamo 220 mjera poduzetih  zbog prekoračenja brzine, 28 zbog nepropisnog pretjecanja, 122 zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa i 23 mjere poduzete prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.           

Najava: Preventivno represivna akcija nadzora brzine kretanja vozila

Tijekom sutrašnjeg dana (utorak, 30. siječnja) policijski službenici prometne policije će na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provesti akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

PU Dubrovačko-neretvanska

ROKO TOLIĆ 740/300px

PP METKOVIĆ

38-godišnjak prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnji muškarac počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Jučer, 3. svibnja, tijekom jutarnjim sati, policijski službenici su temeljem naredbe Općinskog suda u Metkoviću, izvršili pretragu obiteljske kuće i automobila koje spomenuti koristi, kada su pronašli digitalnu vagu i preko 85 g marihuane, od kojih je 38,6 g pronađeno u kuhinjskim elementima dok je 18 pizeva ukupne gramaže od 47,2 g pronađeno u spavaćoj sobi.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Pronađena droga i digitalna vaga kao i njegov mobilni uređaj su uz potvrdu oduzeti, a policija je protiv 38-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px
ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije