Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UPOZORENJE NA OPASNOST!

U Gabeli čistačicu napali i izgrizli psi – obitelj traži odgovore

Objavljeno prije

Čistačicu u mjesnoj školi u Gabeli u ponedjeljak su napala tri psa, a zahvaljujući samo njenoj ustrajnosti da se obrani, izbjegnute su teže posljedice.

Redakciji našeg portala javila se kćerka napadnute gospođe, koja tvrdi kako su njenu majku napala tri psa.

”Izgrizla su je tri psa čiji je vlasnik osoba iz Gabele. Ona se branila kišobranom koji je imala uza se i vrištala i zapomagala, neki mještani su joj pomogli i odvezena je na hitnu u Čapljini gdje joj je pružena medicinska pomoć nakon čega je bila kod obiteljskog liječnika”, ističe kćerka napadnute čistačice.

Sveznalica 7400xXpx

Dodaje i kako je policija po službenoj dužnosti napravila zabilješku.

”Vlasnik pasa izjavio je da je samo jedan njegov pas, a druga dva da nisu. Policija još nije utvrdila jesu li psi cijepljeni, ja sam u veterinarskoj tražila podatak je li taj vlasnik pasa cijepio pse i rekli su mi da je 2020. godini cijepio neke pse, ali da treba utvrdit koje i jesu li to ti koji su napali majku”, dodaje.

Navodi kako su joj u policiji rekli da će pisati dopis sanitarnom inspektoru da se utvrdi jesu li psi cijepljeni.

”S obzirom da će to sve potrajati majka je upućena u Mostar na Zavod za javno zdravstvo i primila je prvu dozu cjepiva protiv bjesnoće”, govori nam kćerka napadnute gospođe.

Put na kojem je napadnuta gospođa je put kojim gabeoska djeca svaki dan idu u školu.

”Ovako je moglo biti napadnuto i sasječeno neko dijete, a o proživljenim traumama da i ne pričamo. Svi mještani znaju da su ti psi od navedenog vlasnika, da su debeli k’o telad i da ih pušta da slobodno šeću selom”, navodi dalje kćerka napadnute i postavlja pitanja:

Je li se ovaj čovjek može riješiti odgovornosti za čopor pasa samo izjavom jedan je moj, druga dva nisu?Hoće li naša policija utvrditi čiji su to psi i hoće li ti psi biti uklonjeni i na koji način? Je li se treba dogoditi nešto gore da se nešto konkretno poduzme u MZ Gabela?

Na kraju navodi kako na ovaj način želi u javnosti potaknuti medijski dijalog o problemu u lokalnoj zajednici.

Piše Čapljinski portal

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Obavljajući posao blagajnika pronevjerio novac

Novac koji mu je povjeren zadržao je za sebe, umjesto da ga položi na žiro račun trgovačkog društva u kojem je bio zaposlen

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 56-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo pronevjere.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni, kao zaposlenik trgovačkog društva u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, tijekom 2021. godine prisvojio 2.485,20 eura.

Obavljajući poslove blagajnika, odgovoran za preuzimanje i evidentiranje gotovinskih uplata i isplata društva, te polaganja novca na žiro račun, za sebe je zadržao dio novca koji mu je povjeren u radu od strane poslodavca.

Sveznalica 7400xXpx

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije