Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PETLJA U OPUZENU

Teška prometna nesreća u Opuzenu, nažalost sa tragičnim ishodom

Objavljeno prije

U ponedjeljak navečer nedugo iza 20 sat na državnoj cesti D-8 u Opuzenu dogodila se teška prometna nesreća, kako neslužbeno doznajemo, nažalost sa tragičnim ishodom.

Do nesreće je došlo prilikom izlijetanja osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka na petlji u Opuzenu, pri čemu je jedna ženska osoba izgubila život, dok je druga hitno prebačena u bolnicu.

– Vozilom je upravljala 40-godišnja ženska osoba koja je smrtno stradala od posljedica prometne nesreće”, – potvrdila je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup.

Sve hitne službe su izašle na teren, policijski očevid je u tijeku. Više detalja donosimo u službenom izvješću.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PP METKOVIĆ

Temeljem krivotvorene darovnice napravio put

U krivotvorenoj darovnici je naveo kako darovnica služi općem dobru naroda

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 79-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni tijekom 2020./2021. g. izradio lažnu darovnicu u tuđe ime, kojom se njemu daruju parcele zemlje u svrhu probijanja puta prema Rujnici.

Potom je osumnjičeni probio i asfaltirao put, koji dijelom prelazi preko darovanih parcela zemlje, a dijelom preko zemlje koja je u vlasništvu Republike Hrvatske.

Temeljem tako izrađene lažne darovnice osumnjičeni je branio drugim osobama prolaz navedenim putem, polažući na njega apsolutno pravo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog počinjenog kazneno djela krivotvorenja isprave policija je protiv osumnjičenog 79-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije