Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

DORH ZAPOČEO IZVIDE

Povodom smrti u Rogotinu počinjeno kazneno djelo?

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Iza nedavne smrti Vojimira Vjeke Franičevića, ispred vlastite kuće u Rogotinu, ostala su neriješena brojna pitanja, pa je redakcija portala Rogotin.hr poslala upite na nekoliko relevantnih adresa kako bi doprinijeli rasvjetljavanju onoga što se dogodilo kobne noći sa subote na nedjelju.

Do sada su dobili odgovor samo od ravnatelja Zavoda za Hitnu medicinu Luke Lulića, čiji odgovor prenosimo u cijelosti:

– Saznanja sam da su započeli izvidi kaznenog djela zbog postojanja osnove sumnje da je povodom smrti pok. gospodina Franičevića u Rogotinu počinjeno kazneno djelo. Kako je postupanje tijekom izvida kaznenih djela tajno, tako Vam nisam u mogućnosti ništa dalje komentirati. Molim da se u svezi Vašeg upita obratite nadležnom DORH-u.

DORH je, također, jedna od adresa na koje su poslali upit i odgovor će također objaviti kada ga dobiju, piše Rogotin.hr.

PP PLOČE

35-godišnjak osumnjičen za tešku krađu dizelskog goriva

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče utvrđena je osnovana sumnja da je 35-godišnji muškarac s područja Splitsko-dalmatinske županije počinio kazneno djelo „Teška krađa“ na štetu trgovačkog društva iz Zagreba.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je spomenuti muškarac u vremenskom razdoblju od 1. svibnja do 7. lipnja ove godine, u više navrata koristeći svoje radno mjesto vozača cisterne, u namjeri stjecanja protupravne imovinske koristi, tijekom transporta goriva, uporabom kliješta presjekao plombu i potom pretočio ukupno oko 1700 litara dizelskog goriva u dva plastična tanka za gorivo, svaki zapremine 1000 litara.

Policija je protiv osumnjičenog 35-godišnjeg muškarca nadležnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije