Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POŽAR U NEUMSKOM ZALEĐU

Nakon duge i teške noći, požar je još aktivan, ali trenutno ne prijeti kućama

Objavljeno prije

Požar koji je u utorak oko 10:00 sati zahvatio golemo područje između Graca i Broćanca u neumskom zaleđu još uvijek nije stavljen pod kontrolu, ali trenutno ne prijeti kućama.

Vatra je progutala Broćansko polje, no zahvaljujući trudu vatrogasaca, kojima su se pridružile i kolege iz JVP Metković te lokalnog stanovništva, kuće u Broćancu su obranjene. Masline su stradale, a štete će se tek zbrajati.

Požar je nošen jakim vjetrom proširio se prema Praovicama i Prapratnici gdje je situacija kritična, javlja Neum Online.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Uz snage iz Metkovića, neumskim vatrogascima u pomoć su priskočile i kolege iz Stona, Slanog, Mostara i Čapljine.

Vatra se jednim dijelom širi i prema Hotnju. Na terenu je i lokalno stanovništvo, predano rade i pomažu u gašenju požara. Vremenski uvjeti i vjetar ne idu na ruku prilikom gašenja požara.

– Zahvaljujemo svim kolegama koji su jučer došli u pomoć, sami sigurno ne bismo uspjeli obraniti sve kuće. Ovako imamo dosta materijalne štete u Broćancu i Prapratnici ali na sreću nitko nije ostao bez krova nad glavom i nitko nije ozlijeđen, – jutros je izjavio Marko Tapalović iz CZ Neum.

PP METKOVIĆ

Temeljem krivotvorene darovnice napravio put

U krivotvorenoj darovnici je naveo kako darovnica služi općem dobru naroda

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 79-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni tijekom 2020./2021. g. izradio lažnu darovnicu u tuđe ime, kojom se njemu daruju parcele zemlje u svrhu probijanja puta prema Rujnici.

Potom je osumnjičeni probio i asfaltirao put, koji dijelom prelazi preko darovanih parcela zemlje, a dijelom preko zemlje koja je u vlasništvu Republike Hrvatske.

Temeljem tako izrađene lažne darovnice osumnjičeni je branio drugim osobama prolaz navedenim putem, polažući na njega apsolutno pravo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog počinjenog kazneno djela krivotvorenja isprave policija je protiv osumnjičenog 79-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije