Ostanimo u kontaktu

POČIVAO U MIRU

Iznenada preminuo bivši prometni redar Igor Penava

Objavljeno prije

Foto: metkovic.hr

Foto: metkovic.hr

Primili sam užasno tužnu vijest da je preminuo Igor Penava, bivši prometni redar Grada Metkovića koji je isti posao nastavio obavljati u Gradu Dubrovniku. Navodno je preminuo od zatajenja srca, javlja neretvanski.com.

Igor je bio primjer čovjeka koji savjesno obavljao svoj posao i koji je prema svakom imao iste kriterije. Ovaj Grad, država i društvo bi bili puno sretniji i uređeniji kad bi svi svoj posao i dužnost obavljali savjesno i odgovorno kao što je to činio Igor Penava.

Iskrena sućut obitelji. Počivao u miru!

Posljednji ispraćaj Igora Penave bit će u ponedjeljak, 18. rujna 2017., u 14:30 sati ispred Gradske mrtvačnice u Metkoviću.

POLICIJA UPOZORAVA!

Tijekom posljednja dva dana na području naše županije evidentirano je čak pet požara

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Tijekom posljednja dva dana, odnosno 27. i 28. srpnja na području Dubrovačko-neretvanske županije evidentirano je čak pet požara.

Radi se o požaru u Lovištu u čijem gašenju je sudjelovao 41 vatrogasac i kanader, a u kojem je opožareno oko pet hektara borove šume i niskog raslinja. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo zbog odlaganja žara i pepela iz obližnjeg ugostiteljskog objekta.

Drugi požar se dogodio poviše mjesta Gornji Brgat kojeg je gasio također 41 pripadnik vatrogasnih službi, a u kojem je opožarena manja površina borove šume i niskog raslinja. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo tijekom izvođenja građevinskih radova uslijed iskrenja koje je nastalo kidanjem metala brusilicom.

Treći požar se dogodio u ugostiteljskom objektu na području Dubrovnika, a do njega je došlo zbog kvara na električnoj instalaciji.

Četvrti požar se dogodio u Konavlima spaljivanjem osinjaka u prtljažniku starog automobila kada je opožareno i 6 tisuća kvadrata okolnog raslinja.

Posljednji požar se dogodio jučer u mjestu Komarna, a do požara je došlo uslijed rezanja čeličnih elemenata na obližnjem gradilištu.

Četiri o pet navedenih požara su nastala nehajnom ljudskom radnjom dok je peti požar tehničke naravi. Obzirom da bilježimo duži period sparnog i suhog vremena i samim tim veću opasnost od požara pozivamo građane na poseban oprez. 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije