Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

KRAĆE LISTE ČEKANJA

Dom zravlja Metković dobio još jedan Holter EKG-a

Objavljeno prije

Specijalistička internistička ordinacija Doma zdravlja Metković danas je dobila još jedan uređaj koji će joj pomoći u radu s pacijentima, Holter EKG-a vrijedan 5000 eura nabavljen u sklopu projekta prekogranične suradnje Interreg IPA Hrvatska, Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

Holter EKG-a uređaj je kojim se 24 sata prati rad srca pacijenta, a internistica Doma zdravlja Metković, dr. med. spec. Antonija Šušnjar-Pokrajac, kazala je da će uređaj uvelike olakšati rad internista te da će pacijenti od sad moći brže doći na red za njega:

– Mi smo do sad imali samo jedan Holter EKG-a koji je stalno u upotrebi. Nama dolaze pacijenti iz cijele doline Neretve i okolnih mjesta, a sada, budući da imamo još jedan uređaj, ne moraju dva puta u dva dana odlaziti u Split ili Dubrovnik budući da internist treba jedan dan postaviti uređaj, što traje dvje minute, ali drugi dan se treba vratiti internistu kako bi skinuo uređaj i očitao rezultate. Još jedan Holter EKG-a je veliko poboljšanje za aše pacijente. Sve pretrage možete napraviti kod nas, u Metkoviću – kazala je dr. Šušnjar-Pokrajac.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Holter EKG-a iznimno je vrijedan uređaj, a najskuplji je, zapravo, softver, koji se, prilikom postavljanja, programira svakom pacijentu.

U sklopu projekta Interreg IPA Hrvatska, Crna Gora i Bosna i Hercegovina do kraja godine pokrenut će se i mobilni palijativni tim o kojem smo već pisali, te uređaji koji će još više unaprijediti rad Doma zdravlja metković poput zubarske stolice, lasera za fizikalnu terapiju, uređaja za RTG i ultrazvučnog aparata.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije