Ostanimo u kontaktu

VOZAČ I U 95-OJ

Gospodin Pavo Volarević najstariji vozač u Metkoviću?

Objavljeno prije

Foto: Zlatko Volarević Dilajla / Facebook

Foto: Zlatko Volarević Dilajla / Facebook

Gospodin Pavo Volarević vjerojatno je najstariji vozač u Metkoviću. Vitalan 95-godišnjak nedavno je obnovio vozačku dozvolu na dvije godine i vrijedi mu do 2020.
Unatoč svojim godinama, gospodin Volarević je i inače vrlo aktivan. Svakog tjedna obilazi svoje vršve u Kleku, bavi se poljoprivredom, redovno čita knjige, a svira saksofon i violinu. Vjerojatno je i jedan od najstarijih građana Metkovića te bi se moglo reći i da je legenda grada. Prije 50 godina imao je svoj jazz bend u Metkoviću te je prije 10 godina, sa 84 godine, snimio i svoj CD.

Obnavljanje vozačke dozvole gospodina Volarevića na svom je Facebook zidu u šaljivom, zezantskom tonu komentirao Zlatko Volarević Dilajla. Ponosnog vozača slikao je uz stari, ali pouzdani Renault te smo saznali kako namjerava pojačati svoju mirovinu.

Gospodinu Volareviću želimo sigurnu vožnju!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije