Ostanimo u kontaktu

MTKviz 6. EPIZODA

Slijedi ljetna stanka, večeras pobijedili ‘Crveni’

Objavljeno prije

MTKviz, 6. epizoda

Večeras se u GKS-u po 6. put održao kviz simpatičnog naziva MTKviz. Uz rekordnih 18 ekipa i voditelja koji je morao malo glasnije govoriti, jer nije bilo razglasa i mikrofona, ekipe su doslovno popunile galeriju GKS-a. Pobijedila je ekipa indikativnog imena Crveni, koju je predvodio Krešimir Kuran predsjednik gradskog SDP-a.

Sada slijedi ljetna pauza, iako neslužbeno saznajemo da bi se jedna epizoda mogla održati dan prije sv. Ilije. U svakom slučaju, Kviz je položio, jer je do zadnje epizode zadržao veliki broj zainteresiranih ekipa. Očekujemo s nestrpljenjem slijedeću epizodu, a kad će se ona dogoditi saznajte na stranicama Metkovic NEWs-a.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije