STAND UP COMEDY

Ivan Šarić do suza nasmijao Ćakulu

Bila je ovo uistinu prekrasna večer za koju se uopće ne bi bunili da nam se ponavlja svakog četvrtka ili barem što češće.

Objavljeno 19. listopada 2013. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, NightLife, Zabava.

cakula-saric-8

Metković – Stand up komičar Ivan Šarić u četvrtak, 17. listopada gostovao je u Caffe baru Ćakula. Skoro dva sata smijeha su natjerala suze na oči većini posjetitelja Ćakule koji su popratili ovo hvale vrijedno događanje.

Zafrkancijom na njegov, ali i tuđi račun, Ivan se dotakao brojnih svakodnevnih tema. Pričao je o odrastanju u Dalmaciji, Božjem humoru, šalama na račun Srba, Hrvata i vanzemaljaca, homoseksualnosti, odnosno vezama između žena i muškaraca, i njihovim svađama, te funkcioniranju perilica za pranje rublja.

Publiku je zamolio da ne snima show, jer mu uskoro slijedi jedan veliki nastup koji će on sam snimiti i postaviti na Internet, te kako je rekao, time se odužiti Internetu za svu pornografiju koju je do sada preuzeo sa njega.

Bila je ovo uistinu prekrasna večer za koju se uopće ne bi bunili da nam se ponavlja svakog četvrtka ili barem što češće, što su za skoriju budućnost organizatori i najavili.

Galerija

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari