Ostanimo u kontaktu

GRADSKI PARK

Počele ljetne plesne radionice

Objavljeno prije

Ljetne plesne radionice

Turistička zajednica grada Metkovića u suradnji s plesnom školom Calypso danas u 18 sati u gradskom parku u Metkoviću počeli su s održavanjem Ljetnih plesnih radionica. Led su probili oni najmlađi koje je voditelj okupio u plesno-ritmički vlakić, kao jedan od načina kako bi se oslobodili treme.

Na prvoj radionici, dvadesetak djece, koja su uz odličnu animaciju plesnog instruktora punih devedeset minuta proveli, neki možda po prvi put uz stručno vođenje, i otplesali svoje prve plesne korake. Bili smo tamo i osobno se uvjerili da ljetna radionica ovoga tipa ima šansu u najmanju ruku motivirati djecu ili mladež da nauče abecedu plesnih koraka, pa i više. Kako smo čuli danas od voditelja, radionica se nastavlja već sutra (srijeda, 29. srpnja), pa ako ste željni zabave ovog tipa, dođite i naučite, jer se ovakvi sati u protivnom skupo plaćaju.

Uz plesnog instruktora Dadu iz Calypsa plesnoj radionici nazočila je i Magdalena Medar Ujdur, predsjednica Turističke zajednice grada Metkovića.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije