Ostanimo u kontaktu

FEŠTA S DUŠOM

Održana tradicionalna Jerkovačka fešta

Objavljeno prije

Svaka lađarska ekipa svoju feštu ima, ali neke su posebne. Upravo je takva fešta koju mještani Jerkovca pripremaju svojim lađarima, koju jednostavno treba doživjeti. Ne ovisi o konačnom rezultatu, ove godine utrku su završili na solidnoj 12. poziciji, što je u prvoj trećini od ukupnog broja veslača.

Njihova snaga je u pjesmi i zajedništvu, u promicanju imena tog lijepog dijela grada Metkovića i u slozi čitave zajednice, koja sa svojim doprinosima u jelu, piću i posluživanju nesebično pridonose svečarskom ozračju. Nisu slučajno dobili epitet najbolje poslije maratonske fešte, jer tu je bilo i lađara Crnoga puta, a tradicionalno im se u organizaciji i u slavlju pridružuje i Udruga veterana 4. gardijske brigade.

I staro i mlado, i dobra braća Ćelić sa svojim svadbenim sastavom, jednostavno fešta veselja ića i pića, i ono najvažnije zajedništava, koja je uvijek rado posjećena i gdje gosti se osjećaju dobrodošli. Jedne od gostiju činilo je i uredništvo portala Metkovic NEWs, evo što smo zabilježili:

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije