Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

MALE MAŠKARE

Maškare preuzele ključeve grada

Objavljeno prije

Male maškare 2015.

Sivilo našeg grada zbog vremenskih prilika razbilo je šarenilo maski naših najmlađih koji su Malim maškarama danas otvorili pokladne svečanosti u Metkoviću. Povorka maškarane djece je u pratnji Gradske glazbe Metković prošla središtem grada do Gradske športske dvorane u kojoj je održan dječji maskenbal gdje su se predstavile vesele maškarane skupine iz Dječjega vrtića Metković u ulogama kućica te Dječjega vrtića Leut koji su bili đaci veseljaci.

Razoružan dječjim veseljem, gradonačelnik nije imao izbora nego prepustiti ključeve grada mašakarama, odnosno meštru od maškara Branku Medaku. Zatim su pod vodstvom svojih teta programe izvele sve maškarane skupine djece i tako pokazale što su marljivo vježbale.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako običaj biva, na ovoj se povorci predstavio naš Marko Krnjeval, glavni krivac za sve probleme, a ove godine čast da bude „optužen“ dobio je prometni redar Igor Penava.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije