CILA RIVA LEŽI I UŽIVA

Komarna u subotu postaje poprište dobre zabave, održava se ‘Alka Komarne 2016’

Objavljeno 2. kolovoza 2016. u kategorijama: News, Zabava.

1. Svinjska alka

Komarna i ovog ljeta postaje poprište dobre zabave, u subotu, 6. kolovoza na Rivi se održava manifestacija Alka Komarne 2016. Posljednjih dana primjećujemo da se cijelo mjesto priprema za veselu zabavu koja lagano prerasta u tradiciju i o kojoj se danima poslije priča, a mi je pratimo od samo početka i ne sumnjamo da će i ovogodišnja biti bolja od prethodne. Prošlogodišnju ‘Alku’ je posjetilo oko dvije tisuće ljudi, a organizatori, Udruga Dite Komarne ističu da ove godine očekuju preko dvije i pol tisuće, što stranih, što domaćih posjetitelja.

Organizatori nam javljaju i kako su sasvim sigurni da je ljeto tu, jer kažu Komarna je puna! Hvale se najtoplijim i najčišćim morem, najljepšom rivom, najromantičnijom uvalom, najveselijim igralištem i daleko najljepšim zalascima sunca, u što smo se, moram priznati i uvjerili. A uz sve to ističu da su očistili i podmorje tako da gosti već neko vrijeme uživaju u svim navedenim ljepotama.

Kažu, jedino što im nedostaje je puno dobre zabave. I napokon, za one koji s velikim isčekivanjem očekuju vijest o ovoj veseloj manifestaciji javljamo; Alka Komarne 2016. održat će se u subotu, 6. kolovoza s početkom u 20 sati na Rivi u Komarnoj. Uz moto Cila Riva leži i uživa, kao i prijašnjih godina i ove vas očekujte jako puno iznenađenja, puno hrane i pića i puuno dobre zabave. Saznali smo da je za ovogodišnju zabavu pripremljeno 100 kg srdela, 30 kg rižota i za djecu 500 hot-dogova, te veliki vatromet.

Dakle, dragi čitatelji, znamo gdje se vidimo u subotu. Prvo plaža, sunčanje i kupanje, a onda u 20 sati na Rivu, na jednu od rijetkih, odnosno jako rijetkih manifestacija na Jadranu gdje brojni posjetitelji uz vrhunski doživljaj i zabavu budu počašćeni i besplatnom hranom i pićem, a to je na ‘Alku Komarne 2016.’. Vidimo se u Komarnoj!

Autor: Dalibor Čutura

Komentari