Ostanimo u kontaktu

"Vragu malo, meni dosta"

Grupa Versi je objavila novi spot

Objavljeno prije

Grupa Gersi

Grupa Versi iz Metkovića je napravila spot za svoju drugu pjesmu Vragu malo, meni dosta. Pjesma je u subotu, 25. svibnja 2013. imala premijeru na CMC-u.

Tekst pjesme potpisuje Ivica Brnas, autor glazbe i aranžmana je Dragan Brnas, dok režiju također potpisuje Ivica Brnas.

Verse redom čine; na klavijaturi Domagoj Mustapić, vokal i gitara Nikica Ilić, mandolina i gitara Martin Barbir, bas gitara Jakov Barbir, klavijature i klarinet Hrvoje Ilić i na bubnjevima Milan Kapović.

Produkcija spota je odradio studio 3K Cinema i to u sastavu; Slavko Knežević, Igor Knežević i Ilija Kordić.

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

Dubrovački-simfonijski-orkestar-(4)

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije