Ostanimo u kontaktu

CHAO UDUPLAO IZNOS

Daje 100 milijuna eura za zeta

Objavljeno prije

Cecil-Chao

Honkongški milijarder i plejboj Cecil Chao (77), koji je prije dvije godine ponudio gotovo 60 milijuna eura muškarcu koji uspije “preobratiti” njegovu kćerku lezbijku, sada je udvostručio miraz.

Chao je povećao nagradu na gotovo 100 miliona eura budući da nijedan od nekoliko hiljada prijavljenih neženja nije uspio uvjeriti milijarderovu kćerku Gigi da se uda za njega.

Milijarder i dalje tvrdi da je Gigi (34) neudata, uprkos tome što se ona prije dvije godine vjenčala sa svojom dugogodišnjom partnerkom Šon Iv (Sean Eve).

Chao je u intervjuu jednom malezijskom dnevnom listu rekao da, uprkos tome što je ponudio 60 miliona eura, a na njegov oglas se javilo čak 20.000 muškaraca, Gigi i dalje nije u heteroseksualnom braku. Zabrinuti otac je istakao da se ne želi miješati u privatni život svoje kćerke, ali ipak želi da ona ima “dobar brak i djecu”.

Gigi je na to odgovorila da je, iako je njena supruga uznemirena zbog očevog intervjua, njoj je osobno lakše da ga ignorira, a čak je izrazila spremnost i da pristane na očeve želje, ali samo ako potencijalni prosac donira najveći dio novca u dobrotvorne svrhe i ako mu ne bude smetalo to što je Gigi već u braku, doduše sa ženom.

“Mislim da to što je moj otac ponudio novac neće biti dovoljno da privuče muškarca koji bi se meni svidio. Bila bih ipak voljna postati prijatelj s čovjekom koji bi pristao na to da donira najveći dio novca mojoj dobrotvornoj organizaciji „Vjera u ljubav“, ali pod uvjetom da mu ne smeta to što ja već imam ženu”, rekla je Gigi i dodala da ipak voli svog oca.

Nastavi čitati

MINISTARSTVO ZDRAVSTVA

Pokrenuta stranica na kojoj se možete naručiti za cijepljenje

Objavljeno prije

Ministar zdravstva Vili Beroš danas je na press konferenciji Stožera najavio da je pokrenuta platforma na kojoj se građani mogu naručiti za cijepljenje protiv covida-19.

– Građani će se moći prijaviti na adresi Cijepise.zdravlje.hr. Nakon prijave, osoba će dobiti povratnu informaciju o mjestu i terminu cijepljenja, što će ovisiti o količini cjepiva koje će stizati. Neće biti moguće višestruko naručivanje, a omogućit će se uvid u cijepni status građana, – kazao je Beroš.

Objasnili tko se sve može prijaviti

Iz Ministarstva zdravstva pojasnili su da se na cijepljenje putem platforme mogu prijaviti svi hrvatski državljani i osobe s prebivalištem i boravištem u Hrvatskoj, gdje će njihove prijave biti zaprimljene i zabilježene u središnjem evidencijskom sustavu.

Građanima s kroničnim bolestima preporučuje se da se najprije prijave preko svojih liječnika obiteljske medicine, koji će potvrditi njihovo zdravstveno stanje i odrediti prioritetno mjesto na listi cijepljenja.

Nepokretne ili teže pokretne osobe također se prijavljuju za cijepljenje svom liječniku obiteljske medicine, koji će organizirati cijepljenje prilikom kućnog posjeta ili pomoću mobilnih timova, dok će za osobe smještene kod pružatelja usluge smještaja ili u specijalnim bolnicama cijepljenje biti organizirano u tim ustanovama, kao i do sada.

Nakon zaprimanja prijave, građani će obavijest o mjestu i terminu cijepljenja primiti bilo na svoje e-adrese, sms porukom ili telefonski, ovisno o svom odabiru prilikom prijave. Osobe od 65 godina i više imaju prednost pred osobama mlađe životne dobi.

Cijepljenje se provodi u ordinacijama obiteljske medicine, osobito za kronične bolesnike, u Županijskim zavodima za javno zdravstvo i na punktovima za masovno cijepljenje.

Ovisno o dostupnim količinama cjepiva, sustav će se nadograđivati i prilagođavati potrebama građana i zdravstvenih djelatnika.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije