Ostanimo u kontaktu

NAJBOLJI OSOBNI TURISTIČKI VODIČ

Turistička zajednica grada Metkovića pridružila se Pointersu

Objavljeno prije

TZ Metkovića na Pointersu

Pointers je projekt koji objedinjuje sve trenutno najutjecajnije i najpopularnije društvene mreže, pokriva web prostor s mobilno prilagođenom Internet stranicom. Sve informacije sinkronizirane su putem posebno prilagođenih mobilnih aplikacija za Android i iOS i predstavljene su na dlanu smart telefona i tableta.

Cilj ovog projekta je stvaranje najboljeg osobnog turističkog vodiča u skladu sa svjetskim standardima.

Projekt Pointers obrađuje sve nekomercijalne i komercijalne sadržaje ciljane destinacije kojima se u toj količini detalja ne bavi ni jedna mobilna aplikacija ili web stranica. To je izuzetno bitan segment turističkom sektoru, odnosno našem cijenjenom gostu. Sve informacije objedinjujemo vrlo detaljnim, i prije svega 100% točnim GPS lokacijama. Opisom svih karakteristika sadržaja, navigacijom do točke interesa.

Projekt Pointers koji je ujedno i digitalizacija turističkog sektora, predstavili su zamjenica gradonačelnika Katarina Ujdur, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednica Grada Metkovića, Magdalena Medar-Ujdur i voditelj projekta za Hrvatsku, Krunoslav Weinpert koji je kazao kako će na platformi bit predstavljeno 266 točaka s područja koje metkovska Turistička zajednica pokriva.

– Mi ovim projektom želimo povećati vidljivost destinacije nacionalno i globalno, a sve s ciljem da se turisti zadržavaju u Metkoviću te da povećamo priljev novca, kojim će se poboljšati i gospodarska situacija Metkovića. Od srpnja krećemo i sa „Virtual marketplace“,  na kojem će svi mali proizvođači i OPG- ovi imat mogućnost predstaviti svoje proizvode i povezat se sa kupcima, – kazao je Weinpert, audio vodičem, video materijalima te nizom drugih pojedinosti koje gostu kao i domaćem stanovništvu pružaju detaljan uvid u željeno odredište te ga izravno vode do njega.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije