Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

NOVI ZABAVNI PROGRAM U NERETVI

Ovo ljeto provedite nezaboravne večeri s prijateljima na izletištu Restorana Lopoč, u programu i dnevni izleti!

Objavljeno prije

Restoran Lopoč - Momići

Poznati neretvanski Restoran Lopoč u Momićima otvara vrata svoga raja i ponudu prilagođava i domaćim gostima. Nadaleko poznat po foto-safariju i izletima neretvanskim lađama po rječici Norin, kroz močvarno područje delte Neretve, Restoran Lopoč je ovoga ljeta svojim posjetiteljima pripremio nove programe, prilagođene kako za strane tako i domaće goste.

Ovaj jedinstveni program na koji možete povesti svoje goste i prijatelje kako bi uživali u čarima Neretve započinje već slijedećeg petaka, 23. lipnja, kada starta novi zabavni program Gusarska večer u srcu močvare, dok u nedjelju, 25. lipnja, započinju izleti Zelena rijeka – izgubljeni grad.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Program ide svakog petka i nedjelje, a mi vam donosimo nešto više detalja…

Restoran Lopoč - Momići

GUSARSKA VEČER U SRCU MOČVARE

Kako smo već naveli, Gusarska večer u srcu močvare će se održati u petak, 23. lipnja, gdje možete provesti lijepu večer u ugodnom ambijentu gusarskog otoka uz muzičare i izvrstan roštilj. Povedite svoje prijatelje na vožnju neretvanskom lađom uz autohtono piće dobrodošlice, roštilj, krumpir salatu na domaći i kruh ispod peke. Program počinje okupljanjem ispred Restorana Lopoč, a ukrcaj i polazak su od 19:30 do 20:00 sat, a povratak pred restoran slijedi u ponoć, 00:00h. Cijena programa iznosi 150 kuna, piće nije uračunato u cijenu.

Restoran Lopoč - Momići

ZELENA RIJEKA – IZGUBLJENI GRAD

U nedjelju 25. lipnja provedite trenutke za sjećanje na dnevnom izletu Zelena rijeka – izgubljeni grad. Predviđena je vožnja lađom, ručak na izletištu restorana Lopoč, meso s roštilja s prilogom krumpir na neretvanski način, kruh ispod peke, piće alla carte. Polazak je u 12 sati ispred restorana Lopoč, a povratak po želji u 15, 16 i 17 sati. Cijena ovog programa iznosi 100 kuna.

Pored ova dva programa ovoga ljeta močvarno područje delte Neretve će oživjeti i subotnji zabavni program kada vas na izletištu Restorana Lopoč očekuju razni DJ-i i zabavni program do kasno u noć. Robinzonski turizam u koji je uključeno i noćenje. Ali o tome ćemo nešto više u narednim objavama.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio ove divne priče jer je broj gostiju ograničen.

Rezervacije na tel +385 (0) 20 693 034 ili e-mail lopoc1momici@net.hr,
www.restaurant-lopoc.com.

Restoran Lopoč - Momići

Restoran Lopoč godišnje posjeti između 16 i 17 tisuća gostiju. Sezonu započinju 1. travnja sa danima jagoda, slijedi nautički turizam te izleti s dubrovačkog područja, Makarskog primorja i Splita. U kolovozu i rujnu imaju dane smokava a početkom listopada započinju dani mandarina gdje ih u tom periodu posjeti preko 10 tisuća gostiju, koji uz gusarski program, pjesmu i zabavu uživaju u carstvu mandarina sve do 12. mjeseca. Ovom jedinstvenom ponudom Restoran Lopoč svu ljepotu neretvanskog kraja želi približiti i domaćim gostima. Veselimo se skorom susretu!

Restoran Lopoč - Momići

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije