Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR

Župan Nikola Dobroslavić generalni pokrovitelji 11. izdanja MMT Eugen Erjauc

Objavljeno prije

I ove godine u organizaciji MNK Killersi na kultnoj metkovskoj Orašini održat će se 11. MMT Eugen Erjauc u čast na poginulog hrvatskog branitelja.

Turnir će se održati od 1. do 18. srpnja 2021. na ŠRC Orašina, a generalni pokrovitelji turnira po 11 put su Dubrovačko neretvanska županija i župan Nikola Dobroslavić, Grad Metković i Iskopi Boras.

Naslove brane Ćakula u muškoj i Mirlović Zagora u ženskoj kategoriji

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

BOĆARI METKOVIĆA PORAŽENI U SPLITU

Sokol Orbico upisao pobjedu u susretu s BK Metković

Objavljeno prije

Autor

U šestom kolu Super lige za boćare, BK Metković ostao je bez pobjede u Splitu u susretu sa Sokol Orbicom. Metkovci su izgubili i petu utakmicu, a Sokol je bio bolji i pobijedio je s 16:10.

Dva početna poena ostvario je za domaće Tonći Jerić, zatim su Dodig (pojedinačno) i Vidović – J. Krstičević u paru klasično donijeli sve poene svojoj ekipi. Slijedila je pobjeda domaćih (trojka klasično), potom je dva poena upisao Andrija Čorluka (brzinsko izbijanje), ali je Jurić u istoj disciplini bio bolji od Mate Čorluke.

Metkovci gube precizno izbijanje, brzinsko štafetno, pojedinačno, u paru klasično, i ponovo par klasično, dok su dva poena pripala Juri Krstičeviću i Antoniu Prlaguziću također u paru klasično.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Metković je trenutačno s tri boda na pretposljednjem mjestu na ljestvici Super lige.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije