Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR

Župan Nikola Dobroslavić generalni pokrovitelji 11. izdanja MMT Eugen Erjauc

Objavljeno prije

I ove godine u organizaciji MNK Killersi na kultnoj metkovskoj Orašini održat će se 11. MMT Eugen Erjauc u čast na poginulog hrvatskog branitelja.

Turnir će se održati od 1. do 18. srpnja 2021. na ŠRC Orašina, a generalni pokrovitelji turnira po 11 put su Dubrovačko neretvanska županija i župan Nikola Dobroslavić, Grad Metković i Iskopi Boras.

Naslove brane Ćakula u muškoj i Mirlović Zagora u ženskoj kategoriji

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

JUBILARNI MARATON LAĐA

Održana skupština Udruge lađara Neretve i sastanak sa ekipama

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama hotela Narenta održana skupština Udruge lađara Neretve na kojoj je predsjednik Luka Oršulić izvijestio predstavnike svih ekipa o trenutnoj situaciji pred Maraton lađa.
Ove godine na startu prvi red brojiti će 9 lađarskih ekipa, drugi red 10 te će u trećem startati 11 ekipa.

Jednoglasno je usvojeno da se izbor lađa za redove i brojeve uz prisustvo ekipa održi u srijedu 10.kolovoza u 9.00 sati.

Također jednoglasno je odlučeno da se sastanak parićara i kapetana ekipa održi u petak 12.kolovoza u hotelu Narenta s početkom u 19.00 sati. NAPOMENA: NA SASTANAK SU OBAVEZNI DOĆI SVI PARIĆARI I KAPETANI LAĐARSKIH EKIPA

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Odlučilo se jednoglasno da se plakete za jubilarno sudjelovanje na Maratonu lađa lađarima dodijeli na posebnoj ceremoniji, a ne na Maratonu lađa obzirom da se treba provjeriti da li su prijavljeni lađari sudjelovali na ovom Maratonu, te da će osobe kojima se dodjeljuju plakete o tome biti obaviještene preko svojih ekipa, preko kojih se sve prijave za plakete za određeni broj sudjelovanja na Maratonu lađa trebaju izvršiti, a ne osobno od lađara, – javili su iz krovne organizacije Maratona lađa.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije