Ostanimo u kontaktu

NAKON POBJEDE U SPLITU RASTE OPTIMIZAM

ŽRK Metković u nedjelju dočekuje Petason Vranjic

Objavljeno prije

Da se rad i napori isplate, najbolje dokazuju rukometašice ŽRK Metković koje su na otvaranju proljetnog dijela prvenstva donijele bodove iz Splita, a u susretu s domaćim ŽARK Split.

Stoga su svi u klubu, igračice, treneri, uprava i roditelji više nego zadovoljni, a posebno ih vesele postignuća najmlađih igračica.

Već u nedjelju s početkom u 19 sati na svom parketu u Metkoviću igračice Metkovića imaju novi, nimalo lagan test svoje spremenosti i svojih mogućnosti. Naime, u goste im dolazi prvoplasirani Petason Vranjic, ekipa koja je prošle jesni Metkovkama nanijela osjetan poraz. Nama se ipak čini da su se prilike značajno promijenile i da će sve uigraniji i bolji Metković uz pojačane napore i veliku odgovornost u igri prilično namučiti vodeću ekipu. Ako i izgube, sigurni smo da borbenosti neće nedostajati, ali osjećajući težnje Mate Nikolića, Tomislava Komazina i drugih vodećih ljudi kluba, više vjerujemo u makar jedan bod na metkovskom kontu.

Dodajmo, da će utakmicu suditi Anušić i Vukovac, a nadzornik je Dragan Kaleb.

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije