Ostanimo u kontaktu

I PORAZI SU SASTAVNI DIO IGRE

Zrinjevac preplivao Neretvu

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Boćari Metkovića nisu uspjeli iznenaditi boćare Zrinjevca iz Zagreba u nastavku prvoligaškog nadmetanja. Zapravo, doživjeli su jedan od najtežih poraza u prvoligaškim natjecanjima, a rezultat 5:21 dovoljno, sam za sebe, govori.

Pitajući neke od domaćih aktera o uzrocima tako izrazitog poraza, kazali su da je presudila bolja spremnost boćara Zrinjevca, ma što to značilo.

Gosti su poveli s 0:8 i s 0:10, pa je slijedom toga bilo jasno tko će biti konačni pobjednik.

Treba reći da nikada i nitko od takmaca boćara Metkovića nije napravio takav gostujući rezultat u svoju korist. Uostalom, činjenica je da je Zrinjevac dugogodišnji lider i prvak s najviše osvojenih trofeja. Prosječni navijači metkovskog kluba ipak su se nadali da rezultat ne može biti tako osjetan u korist Zrinjevca.

Nadanja su, međutim jedno, a stvarnost nešto posve drugo. Poraženi domaćini su zasluženi poraz ipak utažili zajedničkom uobičajenom večerom kujući planove za neke buduće pobjede.

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije