Ostanimo u kontaktu

NERETVANKE SLAVILE NA GOSTOVANJU

ŽNK Neretva uzela bodove Viktoriji u Slavonskom Brodu

Objavljeno prije

ŽNK Neretva predstavila se u lijepom svijetlu prilikom gostovanja u Slavonskom Brodu odakle se vraća s više nego zasluženom pobjedom, 2:3 !

Tijekom susreta s Viktorijom Metkovke su imale terensku inicijativu te su već u prvom dijelu stekle prednost od 0:3, a pogađale su Mandić i Šunjić, dok je jednu loptu iza leđa svoje čuvarice mreže ubacila igračica Viktorije.

Unatoč rezultatskom šoku domaće su ipak uspjele smanjiti razultat pogocima Martinkove i i Štimac (u 45+1).

Čvrstom igrom u obrani igračice Neretve eliminarale su sve potencijalne neugodnosti napadačica domaće ekipe, a dobro smišljenim akcijama ponovo su i u nastavku ugrožavale vratarku Viktorije. Nažalost golova nije više bilo iako ih je moglo biti. Tomu su prema našim informacijama dosta pomogli i suci, koji sudili „baš onako domaćinski“, reklo bi se.

Igračicama Neretve valja čestitati što su pokazale znanje i vrlo samopouzdano ušle u utakmicu. Rezultat toga su i prvi bodovi i to na gostovanju.

ŽNK Viktorija – ŽNK Neretva 2:3 (2:3)

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije