Ostanimo u kontaktu

VJEŽBAJTE BEZ PLAĆANJA

To može samo ŽNK Neretva – ukinuta članarina za sve djevojčice

Objavljeno prije

Iz ŽNK Neretva, člana 1.HNLŽ, stigla je vrlo zanimljiva i ohrabrujuća sportsko-financijska informacija, koja je možda prva ili među prvima te vrste u Hrvatskoj.

Iako taj klub postoji tek šest godina, a stabilan je prvoligaš, Uprava je donijela možda i povijesnu odluku u hrvatskom sportu, a koja podrazumijeva ukidanje članarine za sve djevojčice koje se odlučuju vježbati u ŽNK Neretva i baviti se ženskim nogometom kao sportskom granom.

Uprava je tu odluku donijela prije svega zbog potrebe poticanja djevojčica da se bave sportom, u ovom slučaju nogometom, a da pri tomu roditelji ne snose financijske terete plaćanjem članarine, posebice u trenutačnim pandemijskim prilikama.

Osnovni cilj kluba je omogućiti djevojčicama iz doline Neretve i okruženja bavljenje sporotom, u ovom slučaju nogometom kako bi jednog dana zaigrale u prvoj ekipi Neretve ili nakon završetka školovaanja u svom gradu , negdje drugdje.

Iz kluba su informirali da čak 60 djevojčica i djevojaka susdjeluje u natjecanjima svih uzrasta.

Seniorke su imale loš ulazak u sezonu, ali je kup-utakmica s Marjanom pokazala da se mogu očekivati pozitivni sportski rezultati u novoj sezoni. Od ove godine postoje kadetska i pionirska jednstvena hrvatska liga, svaka sa po 12 klubova. Kadetkinje nakon tri kola dijele prvo mjesto. Najmlađe igračice-limačice imaju svoju Dalmatinsku ligu, na turnirski način.

Što reći nakon svega ? Uprava je povukla sjajan potez oslobađanjem roditelja participacije i tako im je olakšala svakodnevnicu u vremenima kad je svaka kuna iznimno važna.

Na kraju samo ćemo opetovati poziv iz ŽNK Neretva da se zainteresirane djevojčice što prije uključe u rad kluba, gdje ih čekaju nogometni stručnjaci koji će ih ne samo poučavati u nogometnom smislu, već i odgajati.

INTERNACIONALNA MMA MANIFESTACIJA SBC 29 REVENGE

Ivan Vladimir vraća se u oktagon, u Novom Sadu bori se s Nemanjom Kovačom

Objavljeno prije

Naš istaknuti MMA borac Ivan Vladimir vraća se u oktagon, ovog puta snagu će odmjeriti sa srpskim borcem Nemanjom Kovačom na Internacionalnoj MMA manifestaciji SBC 29 Revenge, koja se održava 7. studenog u Novom Sadu.

Ivan po prvi put nastupa pod SBC Revenge banerom, međutim iza njega je veliko iskustvo u MMA borbama, kao i u boksu, dok mu je protivnik bivši SBC šampionom lake kategorije iz Srbije, iz Sombora, predstavnik Family Fight Teama.

Borit će se u catch weight kategoriji do 80 kg.

Svakako, pred našim Ivanom je još jedna neizvjesna i kvalitetna borba iskusnih profesionalaca, međutim ne sumnjamo u njegovu kvalitetu i želimo mu da to odradi rutinski!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije