Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI NOGOMET

ŽNK Neretva u očekivanju vodeće ekipe Splita

Objavljeno prije

Prijateljima ženskog nogometa u nedjelju se pruža lijepa prilika pogledati Iza Vage utakmicu Neretva Split i uživati u dobrom nogometu. Naime, u dolinu Neretve stiže vodeći Split, ekipa koja je nakon puno godina preuzela vodeću poziciju od Osijeka, iako prvenstvo još nije završeno.

Split je vodeći s 36 bodova, Osijek je drugi s 33, s naznakom da tek početkom lipnja te dvije ekipe u Osijeku odlučuju tko će biti prvak. Prošle jeseni Splićanke su pobijedile u Splitu s 2:0.

Neretva je do sada prikupila 17 bodova, i dobro se drži na ljestvici u svojoj drugoj prvoligaškoj sezoni. Trenutačno su Metkovke pete, a ispred njih su Dinamo (22) i Agram s 21 bodoom.

No, bez obzira na snagu Splita, igračice Neretve ne misle se tek tako predati, a jedna od najboljih čuvarica mreže u Hrvatskoj, Jelena Kešina kaže:

– Osobno, zadovoljna sam dosadašnjim dijelom sezone i našim rezultatima, iako smo protiv Dinama i Viktorije izgubili ukupno šest bodova, a moglo je i bez toga. Split je prvi i sve mi igračice i naši treneri znamo da će  to biti iznimno teška utakmica, kako zbog snage protivnika tako i zbog moguće loših vremenskih uvjeta pa tako i stanja terena. Ipak, mi se ne predajemo, zaigrat ćemo kao i protiv svih svojih takmaca, od početka do kraja ozbiljno i profesionalno. Stoga ne mogu isključiti i moguće iznenađenje što se rezultata tiče, jer sam sigurna da nećemo razočarati naše navijače, – poručila je Jelena Kešina.

Prošle jeseni Split je u Splitu pobijedio Neretvu s 5:0, ali, igralo se na umjetnoj travi i nisu nastupile četiri standardne igračice. Ni u nedjelju (16:30) Neretva neće biti kompletna jer u sastavu neće biti ozlijeđenih Merime Tanović i Gabrijele Dugandžić.

ŠŠD PREDOLAC

Učenice OŠ Stjepana Radića osvojile drugo mjesto na regionalnom natjecanju u futsalu

Objavljeno prije

U organizaciji Županijskog saveza školskog sporta Zadarske županije danas, 20. svibnja je u Zadru održano Poluzavršno natjecanje školskih sportskih društava skupine jug osnovnih škola za djevojčice u futsalu za 5. i 6. razrede.

U ekipi OŠ Stjepana Radića nastupile su učenice okupljene u ŠSD Predolac: Hanna Rodin, Valentina Bašić, Marija Menalo, Lana Ilić, Laura Bebić, Dora Galov, Petra Obradović, Lucija Bulić, Ana Obradović, Lea Erceg, Ema Galov i Ana Jurković.

Mentorica ekipe je učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture Jelena Galov, prof.

Na natjecanju je ekipa osvojila odlično drugo mjesto, a mi čestitamo ekipi i mentoricu na ostvarenom uspjehu!

Nastavi čitati

Najčitanije