Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

DRUGO KOLO 1. HNLŽ

ŽNK Neretva u nedjelju u Čakovcu

Objavljeno prije

ŽNK Neretva – ŽNK Katarina Zrinski

Foto: arhiva/ilustracija

Nakon 2:1 pobjede u susretu s Viktorijom, nogometašice Neretve u drugom kolu 1. HNLŽ gostovat će u Čakovcu gdje će u nedjelju s početkom u 15 sati igrati s domaćom ekipom Katarinom Zrinski koja je u prvom kolu uzela bod Marjanu u Splitu.

Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, ekipa će prema Čakovcu krenuti u subotu u 12 sati. U sastavu će doći do određenih promjena jer zbog poslovnih obveza ne mogu nastupiti Marija Herceg, Merima Tanović i Glorija Šimunović.

Sve ostale igračice marljivo su vježbale za nastup u Čakovcu odakle se žele vratiti s makar jednim bodom.

Ante Boras, sportski direktor kaže:

– Tri igračice neće putovati zbog zauzetosti poslom, ali nam se vraća Nina Mijoč. Nadam se da će sve one koje budu igrale dati svoj doprinos, nadamo se, pozitivnom ishodu. Jasno je da bi s jednim bodom bili svi zadoljni s obzirom da iz lige ispadaju dva kluba, dok je treći na svojevrsnoj kušnji. Meni se čini da su Čakovčanke nešto u igračkom smislu snažnije, ali to nas neće spriječiti da uz dosta trke i kreacije ostvarimo svoj cilj, a taj je jedan bod.-

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije