Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI NOGOMET

ŽNK Neretva u nedjelju dočekuje aktualne prvakinje

Objavljeno prije

U nedjelju se nastavlja prvenstvo ženskih nogometnih prvoligaša, a igračice ŽNK Neretva na svom terenu u Metkoviću dočekuju aktualne prvakinje države, nogometašice Splita.

Ne treba ni spominjati da je Split u tom susretu koji počinje u 13 sati na igralištu Iza vage, apsolutni favorit za pobjedu i osvajanje novih bodova. Neretva je prema riječima istaknutog člana uprave , Ante Borasa, ispunila svoje ciljeve dvjema gostujućim pobjedama i nadomjestila gubitak bodova kod kuće u igri s Donatom.

-Djevojke su protekloga tjedna vrlo dobro radile i vježbale, nema ozljeđenih ni „požutjelih“ na utakmici sa Splitom siguran sam da će naše igračice pružiti svoj maksimum , jer one to znaju , hoće i mogu. Ne zamaramo se pobjedom i bodovima u susretu s ekipom koja daje 8 do 9 članica naše najbolje izabrane vrste koju vodi naš Mate Prskalo-rekao je Boras.

Podsjetimo , Split je trenutačno na drugoj poziciji sa 16 bodova, samo zbog slabije gol-razlike u odnosu na Osijek, a Neretva je na petom mjestu na ljestvici s 9 bodova. Već u 8.Kolu Neretva će , opet nasvom terenu igrati s Dinamom iz Zagreba.

ŽENSKI NOGOMET

Zbog virusa u redovima Viktorije, u nedjelju Neretva neće igrati

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve marljivo su radile na treninzima kako bi što spremnije dočekale nedjeljni susret u Metkoviću s ekipom Viktorije iz Slavonskog Broda.

Međutim, iz Slavonskog Broda stigla je vijest da je COVID učinio svoje i u redovima Brođanki, pa one neće doputovati u Metković.

Metkovke, koje su u tom susretu ciljale pobjedu, pričekat će drugu nedjelju, 13. prosinca kako bi taj svoj cilj i ostvarile.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije