Ostanimo u kontaktu

BRONCA OKO VRATA

ŽNK Neretva treća na završnici kadetskog prvenstva Hrvatske

Objavljeno prije

Kadetkinje ŽNK Neretva

Kadetkinje ŽNK Neretva već drugu godinu zaredom sudjeluju na završnici kadetskog prvenstva Hrvatske, koje se ove godine igralo u Sv. Martinu na Muri. Na završnici su sudjelovale četiri najbolje ekipe koje su tokom sezone osvojile regionalna natjecanja te se u kup sustavu susreću na završnici u organizaciji HNS-a.

Naše cure su prošle godine bile četvrte, a ove godine su napravile jedan korak naprijed osvojivši treće mjesto i brončanu medalju. Nakon jučerašnjeg poraza od ŽNK Rijeka sa 1:4 (Ana Mandić jedini strijelac za Neretvu), danas su u utakmici za treće mjesto sa uvjerljivih 3:0 svladale ŽNK Viktoriju iz Slavonskog Broda.

Golove za našu ekipu postigle su Krtalić, Mandić i Previšić te se tako djevojke sa broncom oko vrata vraćaju u Metković.

Čestitamo upravi ŽNK Neretva, treneru i stručnom stožeru te naravno našim igračicama na ovom velikom uspjehu u ovoj vrlo uspješnoj godini kada se, posjetimo, seniorska ekipa plasirala u prvu ligu. Vjerujemo da će se djevojke sljedeće godine ponovno plasirati na završnicu a da će iz ove generacije talentiranih cura mnoge ponijeti i seniorski dres već sljedeće sezone u prvoj ligi.

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije