Ostanimo u kontaktu

BRONCA OKO VRATA

ŽNK Neretva treća na završnici kadetskog prvenstva Hrvatske

Objavljeno prije

Kadetkinje ŽNK Neretva

Kadetkinje ŽNK Neretva već drugu godinu zaredom sudjeluju na završnici kadetskog prvenstva Hrvatske, koje se ove godine igralo u Sv. Martinu na Muri. Na završnici su sudjelovale četiri najbolje ekipe koje su tokom sezone osvojile regionalna natjecanja te se u kup sustavu susreću na završnici u organizaciji HNS-a.

Naše cure su prošle godine bile četvrte, a ove godine su napravile jedan korak naprijed osvojivši treće mjesto i brončanu medalju. Nakon jučerašnjeg poraza od ŽNK Rijeka sa 1:4 (Ana Mandić jedini strijelac za Neretvu), danas su u utakmici za treće mjesto sa uvjerljivih 3:0 svladale ŽNK Viktoriju iz Slavonskog Broda.

Golove za našu ekipu postigle su Krtalić, Mandić i Previšić te se tako djevojke sa broncom oko vrata vraćaju u Metković.

Čestitamo upravi ŽNK Neretva, treneru i stručnom stožeru te naravno našim igračicama na ovom velikom uspjehu u ovoj vrlo uspješnoj godini kada se, posjetimo, seniorska ekipa plasirala u prvu ligu. Vjerujemo da će se djevojke sljedeće godine ponovno plasirati na završnicu a da će iz ove generacije talentiranih cura mnoge ponijeti i seniorski dres već sljedeće sezone u prvoj ligi.

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije