Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI MALONOGOMETNI TURNIR

ŽNK Neretva sudjelovat će na turniru u Crnoj Gori

Objavljeno prije

ZNK Neretva

ŽNK Neretva Metković sudjelovat će u subotu i u nedjelju na Međunarodnom malonogometnom turniru za žene u Pljevljima (Crna Gora). Bit će to peti odlazak metkovskih nogometašica na rečeni turnir na kojemu su prošle godine igrale kadetkinje koje su već u prvom krugu završile natjecanje zbog slabije gol-razlike.

Inače, na turniru će se natjecati dvadesetak ekipa s područja bivše države i iz drugih zemalja, pa će tako nastupiti domaćin i organizator FK Breznica, Zvezda Beograd, Rad Beograd, Budućnost Podgorica, Vojvodina iz Novog Sada, predstavnici Mađarske i drugi klubovi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Igrat će se po formuli 4+1, a nastupit će seniorski i kadetski sastavi. Neretva će već u subotu odigrati dvije utakmice,a prođe li u završnicu nastavit će natjecanje u nedjelju. Bez obzira na to ostat će u Pljevljima i u nedjelju čekajući proglašanje pobjednika i uručivanje priznanja sudionicima.

Trener Neretva Duško Mijoč nam je rekao da se radi o jednom od najvećih turnira u Europi, a igračice, trener i sportski direktor Ante Boras putuju u petak autobusom svog predsjednika i sponzora Ivice Mijoča.

Sigurno je da će u Pljevljima nastupiti Jelena Kešina, Veronika Terzić i još nekoliko iskusnijih i mladih igračica. Neke članice Neretve nisu mogle putovati zbog poslovnih obveza.

Nakon povratka seniorke će na zasluženi odmor, a kadetkinje će nastaviti vježbati jer postoji mogućnost odigravanja zaostale utakmice sa Marjanom iz Splita.

ŽNK Neretva zahvaljuje svim sponzorima koji su igračicama omogućili odlazak na turnir u Crnu Goru!

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije