Ostanimo u kontaktu

PRVA NOGOMETNA LIGA ZA ŽENE

ŽNK Neretva sa 6:0 slavila u susretu s Rijekom

Objavljeno prije

Nogometašice Neretve su u vrlo dobroj igri sa 6:0 pobijedile Rijeku u utakmici 15. kola prvenstva u Prvoj ligi za žene.

U najavi smo objavili izjavu sportskog direktora Ante Borasa koji je rekao da Rijeka jest zadnja na ljestvici, ali da je riječ o perspektivnoj ekipi.

Riječanke su dale do znanja da poznaju nogomet, i to je sve što su pokazale. Da su Metkovke bile preciznije u samoj završnici svojih napadačkih aktivnosti, tada je rezultat mogao i morao biti dvocifren.

Već u drugoj minuti pogodila je Ana Bakalar, zatim je Terzić u 28. povećala na 2:0, ali su potom napadačice Neretve desetak minuta bezuspješno opsjedale vrata Rijeke i pri tomu imale pogodak u gredu.

I onda u 39. minuti Marija Herceg nije imala milosti prema kolegicama iz Rijeke te je na sebi svojsten način pogodila za 3:0.

Ista igračica u nastavku je u 57. minuti opet bila uspješna i precizna za 4:0.

Razigrana Ana Bakalar je minutu kasnije na dodavanje Marije Herceg lijepo prihvatila loptu i precizno ju uputila u mrežu za 5:0.

Ana Mandić je svojim pogotkom u 83. minuti pokazala darovitost i znanje, a to je ujedno bio i konačan rezultat susreta u kojemu je Neretva potopila Rijeku i zasluženo slavila.

Pred 150 gledatelja sudio je Mario Jadrijević iz Sinja.

ŽNK Neretva: Kešina, Jurković, Matić, Dugandžić, Herceg (Ljubić), Mijoč, Terzić, Bakalar, Tanović (Mandić), Dedaj (Musulin), Perić. Trener: Duško Mijoč.

MEĐUNARODNI DBG TURNIR

5 zlata, 2 srebra i 2 bronce za Karate klub Metković s turnira u Čitluku

Objavljeno prije

Danas je Karate klub Metković nastupio u Čitluku, BiH na međunarodnom klupskom karate turniru DBG OPEN na kojem su nastupila 43 kluba iz 6 zemalja  za 593 natjecatelja.
Karate klub Metković nastupio je sa 9 natjecatelja iz mlađih uzrasta u borbama, pod vodstvom trenera DINA ŽDERIĆA, koji su osvojili 9 medalja, od čega 5 zlata,  2 srebra i  2 bronce.
ZLATA su osvojili:
– DUJE ŽDERIĆ,
– NERA GRLJUŠIĆ,
– EMA GALOV,
–  DORA GALOV
– ANTE LEONTIĆ
SREBRA su osvojili:
– KATJA JERKOVIĆ
– DUJE MIHALJEVIĆ
BRONCE su osvojili:
– ANJA POKRAJAC
– JOSIP ĆERLEK
Sedam finalnih borbi i osvojenih 5 zlata pokazatelj su stručno odrađenih ljetnih priprema i dobar početak drugog dijela sezone 2019

Sutra 5 natjecatelja kadetskog i juniorskog uzrasta Karate kluba Metković odlazi put Podgorice, Crna Gora na međunarodni klupski karate turnir  KUP Šampiona, gdje su prijavljena 43 kluba iz 8 zemalja sa 675 natjecatelja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije