Ostanimo u kontaktu

2. HNL JUG - ŽENE

ŽNK Neretva poziva na proslavu jesenskog naslova prvaka

Objavljeno prije

ŽNK Neretva

Na igralištu Iza vage 21. godinu se čeka na proslavu jesenskog naslova prvaka. Očekivalo se to i od seniora Neretve, ali ovog puta titulu osvajaju seniorke ŽNK Neretve, koje su isto dio velike Neretvine obitelji. Uvjerljivo su prve na tablici, pobijedile su sve protivnike i pred drugoplasiranim Donatom iz Zadra osvojile jesenski naslov te time otvorile vrata ulasku u prvu ligu.

Sutra, 14. studenog, u 14 sati na igralištu Iza vage seniorke ŽNK Neretve igraju utakmicu protiv ŽNK Glavica iz Glavica. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje sporta, BWK, da dođu sutra i proslave sa curama kadetski i seniorski jesenski naslov prvaka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije