Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

POSLJEDNJE KOLO PRVOG DIJELA PRVENSTVA

ŽNK Neretva danas dočekuje Pregradu

Objavljeno prije

ŽNK Neretva

Danas se igraju utakmice posljednjeg kola prvog dijela prvenstva u Prvoj ženskoj nogometnoj ligi, a Neretva na svom terenu s početkom u 13 sati dočekuje ekipu Pregrade.

Treba reći da su se te dvije ekipe do sada susrele četiri puta, i da je Neretva četiri puta slavila pobjede.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Trenutačno je Pregrada u donjem dijelu ljestvice, a Neretva je na četvrtom mjestu, odmah iza Osijeka, Splita i Agrama. Gledajući ljestvicu moglo bi se reći da je Neretva već ispunila svoj plan, ali igračice i struka žele novom pobjedom zaključiti sezonu.

Trener Duško Mijoč:

– Poznajemo Pregradu s kojom do sada imamo pozitivna iskustva, ali to ne znači da će pobjeda doći sama od sebe. Igračice i ja razmišljamo samo o što boljem ulasku u utakmicu kako bismo ostvarili pobjedu. Nadam se da ćemo izići kao pobjednici, i prikazati kvalitetan nogomet, – rekao je Mijoč.

Kapetanica Veronika Terzić nam je rekla:

– Djelomično sam zadovoljna dosadašnjim rezultatima a našim navijačima koje pozivam da dođu u što većem broju obećajem dobru igru i pobjedu. Naravno da bih voljela postići pogodak, ali nije važno tko će biti strijelac, već je jedino važno da upišemo bodove. Jedino nas to zanima, – poručila je Terzić.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije