Ostanimo u kontaktu

NERETVU ZANIMA SAMO POBJEDA

ŽNK Neretva danas dočekuje Lepoglavu

Objavljeno prije

Još su preostala tri duga tjedna do završetka doigravanja za prvaka i ostanak u Prvoj HNLŽ, a Neretva u subotu s početkom u 18 i 30 sati dočekuje posljednjeplasiranu Lepoglavu.

Igračice Neretve dat će sve od sebe za pobjedu koja bi im jamčila siguran ostanak u Ligi, iako će vjerojatno uvjeti za igru biti gotovo nesnošljivi s obzirom na temperature zraka.

No, navikle su mlade igračice Neretve na svu silu problema, pa će znati i htjeti izdržati sve napore i na toj doista važnoj utakmici.

Važna je činjenica da će ih biti veći broj nego na prethodnim utakmicama, a ima izgleda da zaigraju i neke iskusnije, poput Nine Mijoč.

Trener Duško Mijoč bio je sasvim jasan:

– Zanima nas pobjeda, a o drugim ishodima ne razmišljamo. Naše igračice su spremne pružiti maksimum i na kraju slaviti, – odlučan je Mijoč.

NOVA POBJEDA ŽNK NERETVA

Dva gola Nicol Šunjić za tri boda Neretva u Splitu

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve u Prvoj HNLŽ još jednom su obradovale svoje navijače, ovaj put pobjedom u susretu s Marjanom u Splitu.

Marjan je prvi došao do gola u 20.minuti, Neretva je težila poravnanju , stvarala je akcije i prijetila. No, do poravnanja došlo je tek u 72.minuti, a strijelkinja je bila mlada Nicol Šunjić, nakon dobro organizirane akcije.

Ista igračica pogodila je i u 80.minuti, za 1:2, i  pokazalo se za konačnu pobjedu i 3 boda. Neretva je u Splitu bila bolji takmac bez obzira na vrlo dobru igru Marjana. Iskustvo i znanje prevagnuli su u korist Metkovki, i njihova stručnog stožera na čelu s Antom Markotom.

Imaju već devet bodova , što je siguran kapital za nastavak prvenstva i poziciju na ljestvici.

Marjan-Neretva 1:2 (1:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije