Ostanimo u kontaktu

BICIKLISTIČKI KLUB METKOVIĆ

Zlato, tri srebra, dvije bronce i bodovi Dade Talajića za klub

Objavljeno prije

Jučer je u Otoku kod Sinja vožena utrka XCO kupa Hrvatske imena XCO Vučja staza.

Domaćini iz BK Kamešnice su pripremili vrhunsku stazu i vrhunski event koji je privukao 137 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja.
Naravno da ovaj vrhunski događaj nije prošao bez BK Metković. U nikad brojnijem sastavu s 15 natjecatelja krenuli su u Otok, a kući su se opet vratili pjevajući.
U kategoriji U7 Vito Prusac je maestralnom vožnjom došao do srebrne medalje. Kategorija U9 djevojčice bila je rezervirana za curice iz BK Metković. Cvita Talajić osvojila je brončanu medalju, Erika Malezija srebrnu, a Iva Dominiković zlatnu medalju. Kod dječaka u ovoj karegoriji Antonio Krstičević se okitio srebrom, a Juri Kuzmanu je malo falilo do medalje nakraju četvrti.
U kategoriji U11 cure Lara Bokšić se okitila brončanom medaljom, Lucija Kuzman četvrta, a Mara Talajić peta.
Kategorija U11 dječaci Mate Krstičević osvojio najnezahvalniije četvrto mjesto, dok su iza njega kroz cilj prošli David Leontić kao peti i Jure Vištica kao šesti.
U kategoriji U13 dječaci težak pad Marka Talajića, ali na kraju je sve, hvala Bogu, prošlo uz par ogrebotina.
Kategorija U15 dječaci Vinko Bulum odličan brončani čime je pokazao da je prošlotjedni pad na Hvaru već zaboravljen.
I na kraju, veteran Dado Talajić je uspio uzeti bodove za klub osvojenim petim mjestom.
Čestitke Baši i cijeloj ekipi na odličnoj organizaciji Vučje staze i naravno svaka čast našim malcima na odličnim rezultatima.

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije