Ostanimo u kontaktu

PLANINSKI MARATON

Živković nastupio na ‘Jaska eko trail’, završnici ‘Planinskog kupa Hrvatske’

Objavljeno prije

Ante Živković

Planinskom utrkom u Jaska eko trail službeno je završen Planinski kup Hrvatske. Planinski kup je natjecanje koje se sastoji od 10 planinskih utrka. Ukupni pobjednik kupa  je Nikola Smolić, član AK Sljemena.

Naš sugrađanin Ante Živković trčao je ovaj put za AK Dubrovnik, te  završio ukupno na 14.mjestu. Drugi je bio u kategoriji seniora. Ante je nastupio na samo tri utrke te je time njegov rezultat i veći. Drugo mjesto u kategoriji seniora su mu donijele utrke: Sljemenski krug gdje je odnio prvo mjesto, zatim odličan nastup na Visočici, na službenom Planinskom prvenstvu Hrvatske, gdje je bio šesti i na utrci Veliko rujno s osvojenim četvrtim mjestom.

Čestitke Anti Živkoviću koji uspijeva ostvarivati odlične rezultate na ovako zahtjevnim trkačkim disciplinama.

PREMIJER ODRŽAO SASTANAK SA ŽUPANIMA I PREDSTAVNICIMA GRADOVA I OPĆINA

Župan Dobroslavić sudjelovao na sastanku Vlade na temu mogućeg uvođenja oštrijih epidemioloških mjera

Objavljeno prije

Pod predsjedanjem predsjednika Vlade Andreja Plenkovića održan je video sastanak Vlade, župana i predstavnika gradova i općina na temu epidemije bolesti Covid-19 kojem je sudjelovao i župan Nikola Dobroslavić.

Razgovaralo se, uz ostalo, o mogućem uvođenju nužnih epidemioloških mjera koje bi vrijedile za područje cijele Republike Hrvatske. Na tom tragu treba istaknuti kako će Stožer CZ DNŽ usuglašeni prijedlog o donošenju nužnih epidemioloških mjera za područje doline Neretve uputiti nakon donošenja najavljenih odluka Stožera civile zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije