Ostanimo u kontaktu

TIJEKOM VIKENDA NASTUPIT ĆE SAMO BOĆARI METKOVIĆA

Zbog epidemiološkog stanja prekinuta brojna sportska natjecanja

Objavljeno prije

Sportski klubovi iz doline Neretve pa tako i iz Metkovića, osim boćara prvoligaša Metkovića, neće nastupati tijekom vikenda.

Nakon što je Vlada RH donijela nove mjere radi suzbijanja širenja pandemije koronavirusa i smanjenja broja oboljelih i umrlih, sportski savezi donijeli su svoje mjere, odluke i naputke u svezi s natjecanjima.

Tako se neće odigrati utakmice 17. kola prvenstva nogometnih trećeligaša u kojemu je Neretva trebala igrati sa Splitom, Jadran LP je ionako bio slobodan, dok je Nertavanac trebao putovati u Posedarje. Tako je okončana jesenska poluetapa u kojoj je Jadran LP ostao na prvom mjestu s 31 bodom, Neretvanac je zadržao drugo mjesto s 27, a Neretva 13. mjesto s 18 bodova, odnosno šest više od posljedenjih Vodica.

Proljetni dio natjecanja trebao bi otpočeti 20.veljače 2021.

Nogometašice Neretve u 1.HNLŽ također neće igrati u nedjelju jer je prvenstvena stanka zbog nastupa reprezentacije, a prvenstvo će se nastaviti 6. prosinca kada u Metković dolazi Viktorij iz Slavonskog Broda.

Nogometaši Metkovića prezimit će na prvom mjestu na ljestvici Prve županijske nogoemetne lige jer je i tom stupnju došlo do prekida natjecanja, a trebalo se odigrati posljednje kolo. Inače, ONK Metković trebao je biti gost Župe dubrovačke.

Prema priopćenju RK Metković Mehanika, prekinute su sve aktivnosti za mlađe uzraste i nastupi za njih i za seniore, s naznakom da će prva momčad nastaviti raditi u drukčijim uvjetima. Metkovski rukometaši trebali su gostovati u Senju.

Rukometašice Metkovića također neće nastupiti, a očekivale su pobjedu u susretu s ŽRK Hoteli Makarska. Naše rukometašice do sada su igrale vrlo dobro a sakupile su 6 bodova.

Jedini koji će u sportskom nadmetanju danas pokušati ostvariti dobar rezultat jesu boćari Metkovića, inače drugi na ljestvici Prve lige Jug s devet bodova, bod manje od vodećeg Bistona.

Oni će u subotu gostovati u Otoku, kod ekipe koja se nalazi na četvrtom mjestu s ukupno 7 bodova.

Vidović, Dodig, Krstičević i ostali metkovski boćarski znalci učinit će sve da se vrate, u najmanju ruku neporaženi.

BICIKLIZAM

Dalibor Talajić postao prvi licencirani trener biciklizma u županiji

Objavljeno prije

Unatoč pandemiji COVID-19, Hrvatska olimpijska akademija (HOA) je u suradnji s Hrvatskim biciklističkim savezom (HBS) provela stručno osposobljavanje za trenere i trenerice biciklizma.

Program u trajanju od 308 sati uspješno je završilo 20 prijavljenih kandidata, a među istima bio je i predsjednik Biciklističkog kluba Metković Dalibor Talajić.

On je tako postao prvi osposobljeni trener biciklizama s područja Doline Neretve ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije