Ostanimo u kontaktu

DODIJELJENE MEDALJE

Završeno Prvenstvo Hrvatske u maratonu u kajaku i kanuu

Objavljeno prije

Foto: Ana Vučković

Dodjelom medalja za vožnje drugoga dana natjecanja te pehara ukupnim pobjednicima završeno je Prvenstvo Hrvatske u maratonu u kajaku i kanuu koje se jučer i danas održavalo u Metkoviću.

Uz predstavnike Hrvatskoga kajakaškoga saveza, zatvaranju prvenstva prisustvovao je pomoćnik ravnateljice Ustanove za kulturu i sport Metković i predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića Ante Zovko te direktorica Turističkoga ureda Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur.

Zlatnu medalju u kategoriji seniora u kajaku na 20 km osvojili su Miroslav Lipovac i Marin Lipovac iz kuba Olimpik. U taj klub otišle je i srebrena medalja koju su osvojili David Aračić i Denis Folvarek, a bronca je pripala predstavnicima kluba Oriolik Domuniku Kolundžiću i Dominiku Hečimoviću.

U kategoriji juniora u kajaku na 15 km zlato je pripalo Karlu Pejiću i Ivanu Kneževiću Iz Oriolika, a srebro Benediktu Kolundžiću i Petru Kolundžiću, također iz Oriolika.

Ukupni pobjednici natjecanja u kategoriji kadeta su klub Marsonia, na drugom mjestu je Hrvatska Kostajnica, a treće dijele Belišće i Mračaj. U kategoriji juniora ukupni pobjednik je također Marsonia, a drugo mjesto dijele Olimpik i Oriolik. U kategoriji seniora pobjednik je Olimpik, na drugom mjestu je Marsonia, a na trećem Oriolik.

Prilikom zatvaranja Prvenstva, predsjednik Hrvatskoga kajakaškog saveza Marko Ćurković zahvalio se na potpori prilikom organizacije Gradu Metkoviću, Sportskoj zajednici, Turističkoj zajednici, Veslačkom klubu Neretvanski gusar i predstavnicima vatrogasaca i HGSS-a te najavio najveći sportski događaj u povijesti Metkovića koji će se održati 2024. – Svjetsko prvenstvo u kajak- kanu maratonu.

JOŠ JEDNA POBJEDA NOGOMETAŠA NERETVE

Nakon pobjede u Ljubuškom Neretva još jednom obradovala svojom igrom

Objavljeno prije

Autor

Metkovski  trećeligaš  Neretva odigrala je novu pripremnu utakmicu s Uraniom u Baškoj Vodi i pobijedila s 0:2 (0:0). U drugom dijelu dvaput je pogodio Zovko, a golova je moglo biti i više. Odlične prigode nisu iskoristili Raguž (okvir vrata), zatim Marić, Bubalo i još nekoliko igrača Neretve.

Trener Svaguša i ovom je prigodom bio zadovoljan zalaganjem svojih igrača i konačnom pobjedom. Nakon 0:11 s Ljubuškim, eto nove pobjede.

Nisu igrači Čupić i Batinović zbog ozljeda a nastupilo je čak devet mladih igrača.

Neke igrače mijenjao je već u prvom dijelu jer su bili preumorni od napornih treninga.

Treba reći da u kadru više nisu Tomas i Medić, te da se momčadi priključio mladi Milan.

Igrači Neretve vježbat će i u nedjelju popodne , a zatim dvaput na dan. Krajem tjedna, u petak i u subotu održat će se „Memorijalni turnir Ante Rebac“ na kojemu će uz Neretvu sudjelovati GOŠK Dubrovnik, Jadran LP i ONK Metković.

Urania – Neretva 0:2 (0:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije