Ostanimo u kontaktu

NOGOMET

Završen prvi dio prvenstva 3.HNL, Junak prvi, Neretva posljednja

Objavljeno prije

U subotu i u nedjelju završen je prvi dio prvenstva 3.HNL Jug. Junak iz Sinja osvojio je prvo mjesto, a Neretva iz Metkovića našla se na posljednjem 16-tom mjestu sa svega osam osvojenih bodova.

Junak je sakupio 30 bodova, slijede ga Split i Hrvace sa po 27 bodova, na četvrtom mjestu je Zadar s 26, peta je Urania s 25 bodova, a ona slijede Zagora, Jadran LP, Sloga, Uskok i GOŠK Dubrovnik sa po 20 bodova. U donjem dijelu su Kamen s 19,Zmaj i Primorac imaju po 17 bdova, Neretvanac na 16. mjestu sakupio ih je 16, a Neretva je kako rekosmo posljednja.

Sinjski Junak je i drugoj sezoni na vrhu, od novih članova lige dobrim igrama iznenadila je Sloga iz Mravinaca, od GOŠK Dubrovnika, ali i od Zadra očekivali su se bolji rezultati. Do kraja će se za prvo mjesto sigurno boriti Junak,Zadar, Split, i Hrvace, a tko će ispasti prerano je govoriti.

Ispadne li Solin iz Druge lige treći stupanj napuštaju dva kluba, a veliko je pitanje što će biti s Primorcem iz Stobreča koji je prema odluci Upravnog suda nazasluženo ispao u Županijsku ligu.

Od županijskih ligaša najbolji plasman ostvario je Jadran LP, Neretvanac je pri dnu ali je u završnici popravio slabiji start , slično kao što je to učinio i Zmaj iz Blata.

Što se Neretve tiče, njezin trenutačni položaj na ljestvici zaslužuje poseban osvrt.

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Održano polaganje za učenička kyu zvanja

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama karate kluba Knez Domagoj održano polaganje za učenička kyu zvanja.

Ispitu je pristupilo 14 članova karate kluba koji su svi pokazali zavidno znanje i da su savladali vještinu za tražena zvanja.

Čestitamo svima!

Izvor i foto: facebook / Karate klub Knez Domagoj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije