Ostanimo u kontaktu

U METKOVIĆU SE OČEKUJE VIŠE OD 800 NATJECATELJA

Zatvorene prijave za TOMMY Mandarine Halfmarathon 21K i humanitarnu utrku TRKzaŽIVOT 4.5K

Objavljeno prije

mandarina polumaraton 2017 - 114

Mjesec dana uoči drugog izdanja polumaratona u Metkoviću, organizator je zatvorio prijave za – TOMMY Mandarine Halfmarathon 21K i humanitarnu utrku TRKzaŽIVOT 4.5K,  gdje se prijavilo ukupno 716 natjecatelja iz 17 država svijeta.

Prijave za obje utrke nisu više otvorene, niti ima naknadnih prijava. Preostala je dječija utrka Treklam Kids Race, na kojoj se za sada prijavljeno 110 djece iz cijele regije. Ova utrka ima limit na 200 natjecatelja te čim se dosegne limit, automatski se i prijave zatvaraju.

Na događaju se očekuje preko 800 natjecatelja iz 20 država svijeta, a kada se priključe volonteri, medicinska pomoć te sami organizator i članovi udruge Neretva Run, Udruge Život i Airsoft kluba Stop Metković, na dan utrke se očekuje preko 1000 ljudi na ulicama grada Metkovića.

Tekst/foto: Ruđer Bošković / SU Neretva Run

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije