Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PREPOZNAJTE SVOJE MALE SPORTAŠE NA VRIJEME

Započinje program Univerzalne sportske škole u Ultimate Sports Gym teretani

Objavljeno prije

U subotu 7. ožujka, započinje program univerzalne sportske škole u Ultimate Sports Gym teretani. Program uključuje dvije dobne skupine, od 7 i 8 te 9 i 10 godina, a cilj mu je stvaranje navike svakodnevne fizičke aktivnosti od rane životne dobi.

Naime, zbog užurbanog načina života i napretka suvremene tehnologije, mladi u današnjem svijetu često nisu dovoljno aktivni, što se negativno manifestira na njihovo fizičko i psihičko zdravlje.
Zbog toga smo odlučili pokrenuti ovaj program, tijekom kojega će, pod stručnim nadzorom naših kineziologa na zanimljiv i primjeren način učiniti osnovne oblike kretanja te osnovne elemente brojnih sportova. Ova univerzalna sportska škola predstavlja i temelj za stvaranje budućih vrhunskih sportaša.

Pozivamo sve roditelje da u subotu s djecom dođu u Ultimate Sports Gym teretanu prema zakazanom terminu radi daljnjeg dogovora.

Prepoznajte svoje male vrhunske sportaše na vrijeme, a mi ćemo vam pomoći da to postanu!

#UltimateSportsGym #UniverzalnaSportskaŠkola

ŽENSKI NOGOMET

Agram u nedjelju gostuje kod Neretve

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Iako je prošle nedjelje u načelu završeno natjecanje u 1.HNLŽ, nogometašice Neretve pripremaju se za još jedan nastup na svom terenu, u nedjelju kada će ugostiti ekipu Agrama iz Zagreba.

Riječ je o zaostaloj utakmici iz prethodnog razdoblja, a susret je zakazan za 11 sati, 25.travnja.

Trenutačno , na prvom mjestu je Osijek s 38 bodova, na drugom je Split s 35 i utakmicom manje, treći je Dinamo (27), četvrti Agram (19), peti Donat (18), šesta je Neretva s 15 bodova, sedmi je Marjan s 5, a osma Viktorija sa samo jednim bodom.

U slučaju pobjede  u nedjelju, Neretva bi se izjednačila s Donatom po broju bodova, ali ne može na peto mjesto jer ima gol razliku -31, a Donat -16.

Nakon nedjeljne utakmice, igračice trenera Markote pripremat će se za play out pa se tada može promijeniti i poredak na ljestvici.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije