Ostanimo u kontaktu

ONK METKOVIĆ

Za novog trenera izabran Darko Zeljić

Objavljeno prije

Foto: Denis Jerković / Cropix

Foto: Denis Jerković / Cropix

Iz metkovskih klubova sportske vijesti ili novosti stižu na kapaljku, što ne znači da uprave nisu aktivne i da ne smišljaju nove igračke i stručne strukture.

Ipak, iz ONK Metkovića stigla nam je vijest da su značajno prije početka priprema riješili pitanje trenera nakon što je dugogodišnji trener Jozo Veraja završio svoju trenersku karijeru. Izabrali su Darka Zeljića, nekadašnjeg igrača i trenera Neretve, te igrača Neretvanca iz Opuzena, čovjeka koji je kao igrač uvijek bio na visini svojih zadaća, a i kao trener pokazao je iznimne kvalitete u radu s mladima i sa seniorima.

U klubu kojemu u prošlom prvenstvu Županijske lige nisu cvjetale ruže očekuju da će Zeljić zajedno s igračima zasukati rukave i napraviti dobar posao, kako u rezultatskom smislu i u igri na terenu, tako i u odgoju mladih igrača.

Prema riječima tajnika Marina Jelčića, članovi uprave razgovaraju i s potencijalnim novim igračima, čija će imena biti poznata do početka priprema 1.kolovoza.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije