Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

LIGA DJEVOJČICA U-13

Vrhunska predstava djevojčica u Dugopolju

Objavljeno prije

U Dugopolju je to bila vrhunska predstava, održan je prvi turnir Lige djevojčica U-13 u organizaciji Nogometnog središta Split. Sudjelovalo je deset ekipa (Donat, Vrčevo, Croatia Stankovci, Trogir 1912, GOŠK K. Gomilica, Split, Marjan, Neretva i Ombla). Oko 200 djevojčica igralo je od ranih jutarnjih sati, nije im smetala vrućina.

– Ma, kakva vrućina, važno je da napokon igramo – kazala je 11-godišnja Ema iz dubrovačke Omble.

Bilo je pobjeda, poraza, tuge i sreće, ali na kraju su svi pobjednici.

– Dogovorili smo se da uopće nećemo raditi tablicu poretka. Pokretanje ove lige je važan trenutak ženskog nogometa i najvažnije je da djevojčice osjete kako to izgleda suprotstaviti se svojim vršnjakinjama. Hvala svim klubovima na odazivu, divno je što se na jednom mjesto okupila cijela Dalmacija. Mi ćemo sa svoje strane sve učiniti da i sljedeći turnir, koji se igra u Šibeniku 23. lipnja bude na još višem nivou – kazao je tajnik NS Split Dino Knezović.

NAJMLAĐE KATEGORIJE DJEVOJČICA I DJEČAKA

ONK Metković i ŽNK Neretva odigrali prijateljsku utakmicu najmlađih uzrasta

Objavljeno prije

U utorak su na umjetnoj travi igrališta ONK Metković odigrane prijateljske utakmice najmlađih kategorija ONK Metković i ŽNK Neretva.

U samom dogovoru za utakmice rezultat je bio u drugom planu, važno je bilo druženje, igra i zabava dječaka i djevojčica ova dva kluba koja imaju odličnu suradnju od samih početaka.

Osnivač ŽNK Neretva, Neven Majić karijeru je završio na Štruvinom, a ove mlade nade Onk i Žnk tek su je započele.

Najmlađe Neretvine članice dočekali su legenda ONK Metković Marin Jelčić Mara, predsjednik Ivica Kaleb, članovi uprave kluba i treneri u školi nogometa.

Ovom utakmicom ŽNK Neretva uveličala je slavlje prvaka 1. ŽNL Dubrovačko neretvanske, – stoji na kraju dopisa ŽNK Neretva uz čestitke Upravi i stručnom stožeru ONK Metković od Petre Gustin, Ante Borasa, Matee Suton i Duje Tolja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije